gittigidiyor

Trabzonspor yeni Burak Yılmaz'ını buldu!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
20 Ağustos 2015 Perşembe

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, Burak Yılmaz'a benzerliğiyle dikkat çeken, U21 takımında forma giyen genç forvet oyuncusu Muhammet Beşir'i A takım kadrosuna kattı.

VLMBMn.jpg


Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, bordo-mavili kulübün altyapısından yetişen ve takımın eski gol kralı Galatasaray'lı Burak Yılmaz'a benzerliğiyle dikkat çeken 18 yaşındaki forvet oyuncusu Muhammet Beşir'i A takım kadrosuna dahil etti.

Fiziksel özellik olarak Burak Yılmaz'a benzese de hocalarının oyun tekniğini Hakan Şükür'e benzettiği Muhammet Beşir, teknik direktör Shota Arveladze'nin kaskacına girdi. Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'un ısrarla kadrosuna katmak istediğini oyuncuyu yakından izleyen ve antrenmanlarda deneyen Shota, genç forvet oyuncusunu takımda tutma kararı aldı. Bordo-mavili kulüp oyuncuyla da 5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Trabzonspor Sportif Dierektörü Süleyman Hurma ise Muhammet Beşir'in, gelecek vaad eden bir oyuncu olduğunu belirterek, çok çalışırsa Trabzonspor'un ondan uzun yıllar yararlanabileceğini söyledi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst