gittigidiyor

trabzonspor'da şok....

tomas57

Aktif Üye
Katılım
29 Haz 2012
Mesajlar
144
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Akçay'ın Lazio maçı öncesi Halilhodziç'e teklif yapıldığını öğrenince istifasını yazdığı ancak Başkan Hacıosmanoğlu devreye girince dilekçesini yırtıp, attığı ortaya çıktı.

TrabzonAjans.com'un iddiasına göre olay şöyle gelişti: "Mustafa Akçay İtalya'ya giderken Yönetim Kurulu'nun teknik direktör arayışı içerisinde olduğunu ve Vahid Halilhodziç'e teklif yapıldığını öğrendi. Mustafa Akçay bu bilgiyi güvendiği kaynaklarca teyit etti ve doğruluğundan iyice emin oldu. İtalya'ya gidişte de yazılı olarak istifasını hazırlayarak yönetime sundu.
"YA O YA BEN"
Daha sonra konu İbrahim Hacıosmanoğlu'na intikal edince Başkan, Akçay'la bir görüşme yaptı. Hacıosmanoğlu bu bilgilerin yanlış olduğunu, herhangi bir teknik direktör arayışının bulunmadığını ve yola kesinlikle kendisiyle devam edeceklerini ısrarla vurguladı.
Akçay önce ikna olmasa da daha sonra kararından vazgeçti ve istifa dilekçesi de yırtılarak imha edildi. Ayrıca Akçay'ın Alper Boğuşlu konusunda da "Ya o ya ben" aşamasına geldiği, devre arasına kadar Boğuşlu'nun göreve devam etmesi halinde kendisinin görevi bırakmayı planladığı da belirlendi. Akçay'ın İtalya'da düzenlediği basın toplantısındaki durgunluğunun ve söylemekten kaçındığı sırrının ne olduğu da böylelikle netlik kazanmış oldu."

kaynak:internethaber
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst