gittigidiyor

Trabzonspor'un İstanbul savunması

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
x34XJ0.jpg



6 maçlık cezaya itiraz edecek olan Trabzonspor, sahaya kimsenin inmemesine vurgu yapacak ve dosyada Fenerbahçe ile Beşiktaş taraftarlarının sahaya indiği görüntülere yer verecek

Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle PFDK tarafından 6 maç sahası kapatılan Trabzonspor, itiraz dilekçesini hazırlıyor.

Ceza belli olmadan "İtiraz etmeyebiliriz" açıklamasını yapan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Savunma hazırlayın" talimatı verdi. Bunun üzerine İstanbul takımlarının sahalarında yaşanan olaylardan görüntüler alınarak detaylı bir savunma hazırlamaya başlayan bordo-mavililer, tatil edilen maçta hiçbir taraftarın sahaya girmediğine vurgu yapacak ve özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının sahaya girdiği maçlarda verilen cezaları örnek gösterecek.

BAKALIM BANA NE DİYECEKLER?

Tahkim Kurulu duruşmasına bizzat katılacağını açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Cezayı hak etmedik demiyoruz. Ama ortada hak etmediğimiz bir ceza var, bununla ilgili gereğini yaparız. Tahkim'den duruşma isteyeceğiz. Bakalım o zâtlar benim soracağım sorulara nasıl cevap verecekler" dedi.

"ADİL OLAN CEZA 3 MAÇTI"

En fazla 3 maç ceza beklediklerine değinen Hacıosmanoğlu, "O zaman kararın adilliğinden bahsedebilirdik ama onlar geçmişte olduğu gibi yine adil olamadılar. Bu da bu futbol federasyonunun Trabzonspor'a bakışıyla ilgili bir başka göstergedir" ifadelerini kullandı.

"MİLLİ TAKIM'A BİLE CEZA GELEBİLİR"

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, verilen cezayla ilgili "TFF'den ne beklenir ki. Mahkemenin şike kararını bile tanımayan anlayıştan başka bir şey beklenmez. Bakalım nereye kadar gidecekler" dedi. Avrupa'da Türk Milli Takımı'na bile ceza verilebileceğinin konuşulduğunu söyleyen Aslan, "Koskoca Juventus küme düştü. İspanyollar, İtalyanlar, Yunanlar bastırıyor. 'Bizim takımlarımız düşürüldü, Türkiye'de neden düşürülmüyor' diye UEFA'ya baskı yapıyorlar. TFF bunları görmüyor. Ama bunun faturası çok ağır olacak" yorumunu yaptı.

YEREL GAZETELER TFF'YE YÜKLENDİ

Trabzon'daki yerel gazeteler bordo-mavili takıma verilen 6 maçlık cezaya isyan etti. Karadeniz Gazetesi, "Organize işler bunlar" başlığını atarken Günebakış, "Bu günlerin zeminini hazırlayanlar kına yaksın, olacağı buydu" ifadelerini kullandı ve çatılara keskin nişancı yerleştirilmesini eleştirdi. Türksesi, "Sahaya girilmeden hakem kararıyla", Kuzey Ekspres, "Suçlu sensin TFF", Taka ise "Adalet yoksa anarşi başlar" manşetleri ile TFF'ye öfkelerini dile getirdi.

BAŞKANDAN TAKIMA UYARI

İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik heyet ve futbolcuları uyararak sadece işlerine konsantre olmalarını isteyerek Avrupa'ya gidecekleri sonuçlar istedi
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst