gittigidiyor

Transferde sona doğru

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2473012.jpg

Yeni sezon öncesinde tam 9 ismi kadrosuna katarak güçlenen Beşiktaş, 10. transferini de bu hafta bitirmenin peşinde. Sol bek arayışı içerisindeki Kara Kartal, Luca Antonini ve Büttner için temaslarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, Olympiakos forması giyen Holebas’tan vazgeçti. Yunan kulübünün son olarak 2 milyon 100 bin Euro bonservis bedeli istemesinin ardından transfer komitesi başkanı Deniz Atalay restini çekti. Olympiakos yetkilileriyle görüşen Atalay, “Biz Holebas’ı kiralamak istiyoruz. Satın alacak olsak, 200 bin Euro daha veririz ve Büttner’i alırız” dedi. Bu görüşmenin ardından, Yunan oyuncunun transferi tamamen kapanmış oldu.

Yönetimde görüş ayrılığı

Antonini ve Büttner için girişimlerde bulunan Kartal, Milan’ın kiralama yöntemini kabul etmesi halinde Antonini’yi kadrosuna katacak. Aksi halde Büttner için tüm imkanlar seferber edilecek. Öte yandan sol bek konusunda yönetimde görüş ayrılığı oldu. Bazı yöneticiler, İsmail ve Uğur’un iyileşmesinin beklenmesi gerektiğini söylerek, transfer için devre arasını işaret etti.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst