gittigidiyor

TRT 1 de Kısa Diziler Başlıyor

digimy

Emirdağlı
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,291
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Seddülbahir 32 Saat

TRT 1 ekranlarında yönetmenliğini Yasin Uslu’nun yaptığı, başrollerinde Dolunay Soysert, İbrahim Çelikkol, İlker Aksum ve Okan Yalabık gibi isimler yer aldığı 'Seddülbahir 32 Saat' isimli yeni bir dizi başlıyor. Yapımcılığını Okur Film'in üstlendiği dizide, Çanakkale Savaşı'nda Seddülbahir’de meydana gelen savaş işlenecek. Dizide özellikle Türk Askeri ile Anzaklar’ın çarpışma sahnesi gösterilecek. Başlangıç olarak 4 bölüm çekilecek olan dizi, beklenen reytinge ulaşırsa ekranda kalmaya devam edecek.


[''YT'']wgCdLOLfbWA[/''YT'']

Büyük Kafkas Sürgünü

15 Aralık 2015 TRT 1 de

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstleneceği dizinin başrollerinde Melis Birkan, Tolga Sarıtaş, Elif Atakan, Nilüfer Açıkalın, Alpay Atalan, Luran Ahmedi ve Ertan Saban rol alacak. Senaryosunu Alican Yaraş’ın yazacağı dizinin çekimleri Makedonya’da gerçekleşmiş.


4 bölümlük dizide, ”2. Dünya Savaşı’nın ardından Stalin tarafından sürgüne gönderilen Ahıska Türklerinin yaşadığı, yakın tarihin en büyük ancak en az bilinen trajedilerinden biri anlatılıyor .
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst