gittigidiyor

Trt haber digital dergi çıktı !

cilginyurekli

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
57
Puanları
48
Yaş
43
Konum
germany
TRT HABER DİGİTAL DERGİ ÇIKTI !



Türkiye’nin en çok izlenen, en güvenilir haber kanalı TRT HABER, dijital yayıncılıkta da dikkat çekiyor.

TRT HABER Iphone ve Ipad uygIamalarından sonra App Store dünyasına kaliteli bir ürün daha sunuyor.

Türkiye’nin ilk Haber Kanalı Dijital Dergisi olan TRT HABER DD’de, TRT Haber ekranlarında yayınlanan haber ve programların perde arkasını, haber ve program ekiplerinin çekim esnasında karşılaştıkları ilginç hikayeleri, çektikleri güzel görüntüleri ve yakaladıkları çarpıcı kareleri bulabileceksiniz.

Ayrıca sadece TRT HABER Digital Dergi okurları için TRT arşivlerinden özel olarak hazırlanan, hafızalarda yer etmiş sürpriz ses ve görüntüler de büyük ilgi çekecek.

TRT Haber Digital Dergi’ye www.trthaberdd.com/ ve bit.ly/RxWsRv linklerinden ulaşabilirsiniz…
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst