gittigidiyor

Ts 7500 hd ip tv ıle ılgılı

habib723

Aktif Üye
Arkadaşlar usb ile ne yaptiysam kendi ip tv listemi yukleyemedim cihazima... cihazim ts7500hd idir... tvlist.text v.s bircok yolu denedim ama olmadi makina reset atıyor. .. buna bir çözüm uretecek baba yigit araniyor... lutfen bildiginiz cozumleri buraya yazar mısınız. .. saygılarımla. ..

habib723

Aktif Üye
USTAM teşekkürler bir deniyim hele...

harunozturk

Aktif Üye
Merhaba arkadaslar afrıkada yasıyorum burda yayını almamız sadece ip tv ile mumkun turk uyduları bu kıtayı gormuyo mumkunse ip tv listesını bende alabılırmıyım cıhazım ts7500 bı turlu kendım yukleyemedım usbden nasıl yuklenecegını de yazarsanız cok memnun olurum ozellıkle turk ulusal kanallarını izlemek ıstıyorum tesekkurler

ancuz02

Aktif Üye
Merhaba arkadaslar afrıkada yasıyorum burda yayını almamız sadece ip tv ile mumkun turk uyduları bu kıtayı gormuyo mumkunse ip tv listesını bende alabılırmıyım cıhazım ts7500 bı turlu kendım yukleyemedım usbden nasıl yuklenecegını de yazarsanız cok memnun olurum ozellıkle turk ulusal kanallarını izlemek ıstıyorum tesekkurler

arkadaşım yazılım yükledığınde zaten iptv de ulusal kanallar yüklenıyor

harunozturk

Aktif Üye
redlıne ozel Yazılımı yukledım fakat ulusal kanalların cogu yok mesela kanal d samanyolu show star gibi bircok kanal yok sadece iptv guncel lıstesıne ıhtıyacım var usbden yulenıyor mu acaba tek tek denedım cok zor oldu

habib723

Aktif Üye
Ustam verdiğin liste için çok saol dediğin giib yaptım sorun çözüldü çok teşekkürler...

memoli1478

Administrator
sana liste hazırlayacam bugün türk kanalları ok

harunozturk

Aktif Üye
Cok saol memoli ustam cok memnun olurum gercekten dort gozle bekliyorum.��

memoli1478

Administrator
seni bekletmiyim dostum liste yarına kaldı liste diğer pc de ok yarın digimy ustad halledecek ok

harunozturk

Aktif Üye
Günaydın Memoli ustam digimy üstad listeyi yolladı çok teşekkürler yalnız bu listeyi usbden nasıl redline ts7500 e yükleyeceğimi açıklarsan çok memnun olurum.

karantinab

Aktif Üye
flashı cihaza tak iptvyi aç ok tuşuna bas ip menüsü yani kanallar gelince kumandadan kırmızı kaydet tuşuna bas tamamdır

atakanylmz61

Aktif Üye
slm usta bende redlıne t7500 var buna server nasıl yukleyebılırım bılgı verırsen sevınırım saygılarımla

atakanylmz61

Aktif Üye
slm usta bende t7500 redline var buna nasıl server yuknenır bılgı verırsen sevınırım saygılar

karantinab

Aktif Üye
iptv kanallarını cihaza elle girince sorun yok usbden atmayı deneyince cihaz reset atıyor. usbyi biçimlendirdim, tvlist adında txt dosyası oluşturdum örnek ahmettv http://212.175.37:8200 şeklinde adresi kaydedip cihaza takıyorum ip menüsüne gelip kırmızı tuşla kaydedeciğim ama iptv tuşuna basınca cihaz reset atıyor. yardımlarınızı bekliyorum ustalar kolay gelsin

habib723

Aktif Üye
Tv list dosyanin iceriginde uygun formata gore adres uazmamis olabilirsin

karantinab

Aktif Üye
Ornek uygun formati yazarmisiniz ben soyle yaptim kanal adi bosluk adres(http: //adresneyse) bosluk

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.