gittigidiyor

ts7500 tiger dönüşüm iptv zshare server ok v3574 08.12 2014 özel yazılım

djomer

Aktif Üye
dogru kurban

djomer

Aktif Üye
redlıne ts 3000 dönüşüm yazılımı ok

o_kselam ts 3000 hd makine elime gecti suan dönüşüm yazılımları deniyorum sadece ona uyan bir yazılım cıktı TIGER* Z300 Full HD makineye oluyor diyerlerinide denemeye devam ediyorum saygıllarımla sıkıntı suan göremedim 3000 icin...o_k

djomer

Aktif Üye
he baba daha deniyem bir güzel sonuc alırsam paylaşırım kurbancayyy

djomer

Aktif Üye
dogru diyisen kurban diyer yazılımları denedim calısıyor ama ön ekran gidiyor 2 yazılım ok iyi seyirler kurbanpuah

satcafe1981

Aktif Üye
Valla ömer gardaş bende de ts 3000 hd vardı dönüşüm yapmayı çok denedim ama bir türlü diğer cihazlara çevirmeyi becermedim amam sağolsun ali abim sağolsun herzamanki hızır gibi yetişti ben ts 3000 e yazılım atamadım ama ali abim bana en büyük iyiliğini yaptı iyi ki varsın ülküdaşım rabbim senden razı olsun cayyy

superuydu01

Aktif Üye
o_kselam ts 3000 hd makine elime gecti suan dönüşüm yazılımları deniyorum sadece ona uyan bir yazılım cıktı TIGER* Z300 Full HD makineye oluyor diyerlerinide denemeye devam ediyorum saygıllarımla sıkıntı suan göremedim 3000 icin...o_k

ellerine saglık bilgi için z300 deneyıp her hangi bi sorun cıktımı kasma veya donma gibi

bobom

Aktif Üye
emeği geçen ustalara teşekürler ali usta özlettin kendini nerelerdesinn )))))))

djomer

Aktif Üye
hic bir sıkıntı makinede cıkmadı da makinein kumandası cok hızlı calısı onuda çözemedim eyer ustalar bir konu el atsalar sıkıntı olmaz sadece kumandası cok hızlı calısı mesal menuden bir ayar geldigimde bakıyom baska ayarda kendimi görüyom yanı kumanda ucuyor onu tutamıyorum cok hızlı ancak cok kibar basman gerekiyor kumandaya ben baska kumandada makinenin üstünde deneyecegim şimdilik bu kadar ....cayyy ts 3000 süper her sey full inanki

tomas57

Aktif Üye
hic bir sıkıntı makinede cıkmadı da makinein kumandası cok hızlı calısı onuda çözemedim eyer ustalar bir konu el atsalar sıkıntı olmaz sadece kumandası cok hızlı calısı mesal menuden bir ayar geldigimde bakıyom baska ayarda kendimi görüyom yanı kumanda ucuyor onu tutamıyorum cok hızlı ancak cok kibar basman gerekiyor kumandaya ben baska kumandada makinenin üstünde deneyecegim şimdilik bu kadar ....cayyy ts 3000 süper her sey full inanki
herşey full derken. ip tv harici açtığı + kanallarmı var. bizim elimizdeki son makinalar ne açıyorsa sende de onu açıyordur. full demekle kesip atmıyalım. farklı birşey açıyosa paylaşın burda bilelim. türkiye standartlarında server ların açtığı kanallar standarttır.hepsi aynıdır. server ya da datayla bizden farklı + birşey açıyorsan burda paylaşmanı bekleriz....

bobom

Aktif Üye
bende değişi sunpulus 1512 cihazlar yazılmıları var ama yazılımlar denenmedi için vermek istemiyorum eğer uyducu arkdaşlar varsa verbilrim falshta olcak bir çokme gbi sorun olupta terkar yazbilecek ardakşlar varsa yazılımları test için verbilrim

djomer

Aktif Üye
yazılım makinenin üstünde deneyem istersen ve ful derken yanı kanallar ok demişim bu

djomer

Aktif Üye
bende değişi sunpulus 1512 cihazlar yazılmıları var ama yazılımlar denenmedi peki bu dedigin yazılım hangi makine üstünde deney yapak ts 3000 yoksa ts 7500 hangisi

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.