djomer
Aktif Üye
dogru kurban
çorbaya buyurhe baba daha deniyem bir güzel sonuc alırsam paylaşırım kurbancayyy
o_kselam ts 3000 hd makine elime gecti suan dönüşüm yazılımları deniyorum sadece ona uyan bir yazılım cıktı TIGER* Z300 Full HD makineye oluyor diyerlerinide denemeye devam ediyorum saygıllarımla sıkıntı suan göremedim 3000 icin...o_k
herşey full derken. ip tv harici açtığı + kanallarmı var. bizim elimizdeki son makinalar ne açıyorsa sende de onu açıyordur. full demekle kesip atmıyalım. farklı birşey açıyosa paylaşın burda bilelim. türkiye standartlarında server ların açtığı kanallar standarttır.hepsi aynıdır. server ya da datayla bizden farklı + birşey açıyorsan burda paylaşmanı bekleriz....hic bir sıkıntı makinede cıkmadı da makinein kumandası cok hızlı calısı onuda çözemedim eyer ustalar bir konu el atsalar sıkıntı olmaz sadece kumandası cok hızlı calısı mesal menuden bir ayar geldigimde bakıyom baska ayarda kendimi görüyom yanı kumanda ucuyor onu tutamıyorum cok hızlı ancak cok kibar basman gerekiyor kumandaya ben baska kumandada makinenin üstünde deneyecegim şimdilik bu kadar ....cayyy ts 3000 süper her sey full inanki