gittigidiyor

ts7500hd

tahir

Aktif Üye
Katılım
18 Haz 2014
Mesajlar
104
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Konum
ANTALYA
smiles24 selam ustalar bende ts7500 hd var turksatın sinyali sürekli gidiyo canak ayarı sinyal 90 larda kabloları değiştirdim dayze değiştirdim yine aynı hotbirdde sorun yok w3 aynı kablodan geliyo sadece sorun türksatta uyduyu sildim yeniden yükledim hic birşey değişmiyo ciftli lnb var öbür odadakı goldmaster uyduda bi sorun yok gayet iyi gösteriyo türksatı ne iş anlamadım gitti yazılım 35.31 yuklu 35.26 yukledim hic birşey değişmiyo yardımlarınızı bekliyorum :(
 

21huseyin

Aktif Üye
Katılım
8 Eyl 2013
Mesajlar
77
Tepkime puanı
0
Puanları
6
Yaş
42
Konum
elbistan
Sanki bu konuyu daha önce de açmıştın super ayarlardan satsharing kısımlarını devre dışı bırakıp dene
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst