gittigidiyor

Tumblr Apk indir (Sosyal Paylaşım Sitesi)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1402243784_tumblr.jpg

Tumblr Apk indir (Sosyal Paylaşım Sitesi)
Her ne kadar ülkemizde fazla kullanılan bir sosyal ağ olmasa da Tumblr apk indir, fotoğraflarını ve videolarını herkesle paylaşmak için güzel bir seçenek. Kullananların erişime her yerden devam etmesi adına hazırlanan uygulama gayet başarılı. Mobilden de yüklenebilen resim ve video ile her yerden paylaşıma devam ediyorsunuz.

Uygulama ile gelen bir widget ile cihazınızın ana ekranında, bir gönderi oluştur butonu ekleyebilirsiniz. Böylece uygulamaya girmeseniz bile ana ekrandan gönderme işlemine devam edebilirsiniz. Ayrıca uygulama içinde, yapacağınız paylaşımları kontrol etme özelliğiniz de bulunmakta. Örneğin bir resmi taslak olarak kaydedebilir ve istediğiniz zaman paylaşılmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınla mesajlaşmaya her yerden devam edebilirsiniz. Arkadaşlarınızın gönderdikleri mesajları görebilir ve onlara cevap gönderebilirsiniz. Bir güzel özelliği ise, oluşturmuş olduğunuz blogları uygulama üzerinden kontrol edebilirsiniz. İsterseniz 20 taneyi bile kontrol edebileceğiniz uygulama ile bilgisayarda Tumblr ile ne yapıyorsanız bu uygulama ile de yapabilmeniz için hazırlanmış. Rahat kullanımı için flat tasarım hazırlanmış ve çok pratik ve kullanışlı bir arayüz ortaya çıkmış. 10 milyondan fazla indirilme yakalayan uygulama, mağazadaki en çok indirilen uygulamalardan biri.

Bu kadar kişi yanılmıyor, eğer Tumblr kullanıyorsanız ve akıllı cihazınız varsa bu uygulamanın olmaması büyük bir eksikliktir sizin için. Son güncelleme ile bazı sorunları da ortadan kaldıran uygulama sorunsuz bir hizmet yolunda sağlam bir adım da atmış durumda.



1402243767_tumblr-1.jpg
1402243739_tumblr-2.jpg

eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 9,45 Mb
Tumblr.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst