gittigidiyor

Türk Telekom 4.5G Kampanyaları ve Tarife Fiyatları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Türk Telekom 4.5G Kampanyaları ve Tarife Fiyatları[/h][h=2]4.5G için özel çalışma yapan Türk Telekom üzerinden 4.5G internet hızını denemek isteyenlerin 4.5G aboneliğini başlatması gerekir.[/h]
turk-telekom-4-5g-kampanyalari-ve-tarife-fiyatlari.png
4.5G aboneliği başlatmak isteyen kişilerin 4.5G yazarak mesajı 5555’e göndermesi yeterli olacaktır. Bu işlemlerin ardından kişilerin 4.5G internet hızını almak için tüm işlemleri tamamlanmış olurken paket seçimlerinin yapılması da önemlidir.
İnternet hızının yüksek olması kotanın kısa süre içerisinde dolmasına neden olabileceği için kişilerin bu konuda uygun bir paket seçenek daha ekonomik bir şekilde 4.5G internet hizmetinden yararlanması yararlı olacaktır.
Türk Telekom tarafından 4.5G için farklı paketler hazırlanmıştır. En uygun paketler 35 Türk Lirası’ndan başlarken 35 Türk Lirası paketi kapsamında kişilere 300 MB internet, 1000 SMS, 1000 dakika konuşma süresi verilmektedir. İsteyen kişiler daha fazla internet için farklı paketleri tercih edebilir.
5 GB internet ile aynı dakika ve SMS olarak yeni bir paket 45 TL ye satılmaktadır. Kişilerin özellikle aile üyeleri tarafından ortak kullanılabileceği bir hizmet alabilmesi için ailece 15 GB tarifesine geçiş yapması yararlıdır. Ailece 15 GB tarifesinde ailece kullanılacak olan 15 GB internetin yanı sıra 5000 konuşma dakikası ve sınırsız mesajlaşma imkânı da sağlanmaktadır. Bu paket için ödenmesi gereken ücret ise 89 Türk lirasıdır.
Kişiler farklı paketler için istediği şekilde tercih yaparak taahhütlü bir şekilde daha ekonomik olarak 4.5G deneyimi yaşayabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst