gittigidiyor

Türk Telekom faturanızla Xperia XA ve PS4 alın!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sony yaptığı duyuruyla Sony Xperia XA akıllı telefonların ve PlayStation 4 oyun konsolunun, bundan böyle Türk Telekom faturasına ek tarife ile satın alınabileceğini duyurdu.


turk-telekom-faturasiyla-playstation-4-ve-xperia-xa-satin-alin-1.jpg
Sony bugün yaptığı basın toplantısıyla Türk Telekom işbirliğiyle düzenlenecek yeni kampanyasını da duyurdu. Bu kampanya sayesinde kredi kartı olmadan Sony akıllı telefon ve oyun konsolunu bir arada satın alıp, bunu faturanızataksit yapabileceksiniz.
Türk Telekom faturası ile PlayStation 4 satın alabileceksiniz

Sony'nin orta segment için ürettiği Xperia XA ve PlayStation 4 oyun konsolu bundan böyle Türk Telekom mağazalarında da satışa sunulacak. Mağazalardan alacağınız bu yeni Sony ürünlerini tarifeye ek fiyatlandırmaile satın alabileceksiniz.
PlayStation 4 tarafında, oyun konsolunu satın alırken, ek olarak fazladan bir Dualshock 4 oyun kolu veya oyun hediye edilecek.


turk-telekom-faturasiyla-playstation-4-ve-xperia-xa-satin-alin-2.png

Türk Telekom tarafından düzenlenen bu kampanya iki farklı seçeneğe sahip.Peşin olarak da alabileceğiniz iki ürün için faturalarınıza taksitlendirme yapabilirsiniz. Kampanyalar ise, Xperia XA tek teklifi ve Xperia XA + PlayStation 4 teklifi olarak bizlere sunuluyor. Xperia XA teklifi için aylık taksitler 29 TL'den başlarken, Xperia XA + PlayStation 4 kampanyasında taksitler 115 TL'den başlıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst