gittigidiyor

Türk Telekom iPhone 7 Ön Kayıtları Başladı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Türk Telekom iPhone 7 Ön Kayıtları Başladı[/h][h=2]iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için Türkiye’de ön kayıt işlemlerine başlayan firmalardan birisi de Türk Telekom oldu.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
turk-telekom-iphone-7-on-kayitlari-basladi.jpg
14 Ekim tarihi itibari ile iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri ile Türkiye pazarına da giriş yapacak olan Apple, şimdiden ön sipariş ile Türkiye’deki kullanıcılara ulaşmaya başladı. Konuyla ilgili GSM operatörleri tarafından özel olarak ön kayıt dönemleri başlatılırken, kişilerin iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için Türk Telekom’dan sipariş verilebileceği açıklandı. 7 Ekim tarihi itibari ile ön siparişlerin alınmaya başlanacağı açıklanırken, bu tarih sonrasında kişiler kolay bir şekilde ön sipariş vererek, satışın başlaması ile birlikte Türkiye’de ilk iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini satın alabilecek.
iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Türk Telekom’da Satılacak
iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin Türkiye’deki satış noktalarından birisi de Türk Telekom olacak. Bu konuda kişilerin yeni modellere sahip olabilmesi için tercih edebileceği noktalardan birisi de Türk Telekom olacak. Konuyla ilgili etiket fiyatları için bilgiler verilmese de 7 Ekim tarihi itibari ile bu konudaki tüm detaylar netleşmiş olacak. Özellikle tarifelere ek olarak satılacak cihazların taksitli bir şekilde satılması, daha fazla kişi tarafından da iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin satın alınmasını kolaylaştıracak.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst