gittigidiyor

Türk Telekom Kampanyası Nasıl Karşılandı?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Türk Telekom Grubu'ndaki Avea ve TTNet ile birleşen Türk Telekom, reklam kampanyasıyla yeni vizyonu ve logosunu da tanıttı. Peki bu birleşme sosyal medyaya nasıl yansıdı?


intro_1-turk-telekom-birlesmesi-yeni-turk-telekom-logosu-2016.jpg
Uzun zamandır kulislerde konuşulan ve kısa bir süre önce gerçek olan;Avea, TTNET ve Türk Telekom birleşmesi, Türk Telekom markasının hemen her reklam platformunda görülmesi ile sonuçlandı.
Çok ciddi bir pazarlama bütçesiyle, başarılı bir şekilde birleşmesini duyuran Türk Telekom'un çalışmaları, sosyal medyada nasıl karşılandı?
Sosyal medya, Türk Telekom için ne diyor?

news_1-turk-telekom-birlesmesi-yeni-turk-telekom-logosu-2016.jpg

Somera isimli araştırma platformu Türk Telekom’un birleşme kampanyalarının başlamasından bu yana, sosyal medyada neler yaşandığını ortaya çıkardı.
Açıklanan verilere göre; son 3 günde Türk Telekom birleşmesi ile ilgili 50,000'den fazla ileti paylaşıldı. Dikkat çeken nokta ise, bu etkileşimlerin sadece %21’lik oranının olumlu görüşleri barındırıyor olması…
Öte yandan Türk Telekom’un yeni logosu da, sosyal medyanın gündemleri arasındaydı. Ancak ne yazık ki aktarılan verilere göre Türk Telekom’un yeni logosu, bu alanda da sosyal medyadan geçer not alamamışa benziyor. Zira yapılan açıklama göre, etkileşime giren kullanıcıların sadece %31’lik bölümü yeni Türk Telekom logosunu beğeni ile karşılamış.
Araştırmalara göre düşük gözüken bu rakamlar, bakalım önümüzdeki dönemlerde, şirketin stratejilerine nasıl yansıyacak? Merakla bekliyoruz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst