gittigidiyor

Türk Telekom’da Hoş Geldin Fırsatları Devam Ediyor!

SEVMEK46

Aktif Üye
Katılım
5 May 2012
Mesajlar
52
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
BUNDESLIGA
Web sitesi
www.newcamdcardserver.com
Türk Telekom’da Hoş Geldin Fırsatları Devam Ediyor!
Ev Avantaj 200 Özgür Merhaba Yeni Abonelik Kampanyası yeniden sizlerle!
Türk Telekom, 05 Eylül-31 Aralık 2012 tarihleri arasında Ev Avantaj 200 tarifesini seçerek yeni abone olan bireysel müşterilerine EV avantaj 200 Özgür Merhaba kampanyasını yeniden sunuyor. Bu kampanya ile yeni abone olun, 5 ay boyunca her ay paket dakikalarınıza ek olarak şehir içi, şehirlerarası ve 444’lü numaralar ile 3000 dakika, ayrıca yurt içi tüm cep telefonları ve yurtdışı ile 200 dk bedava konuşma hakkı kazanın, üstelik hiçbir taahhüt vermeden ve ek koşul olmadan.



http://www.turktelekom.com.tr/tt/po...Telekom-da-Hos-Geldin-Firsatlari-Devam-Ediyor
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst