gittigidiyor

Turk Telekom’dan 10GB hediye internet geldi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Turk Telekom, yeni 4.5G ile birlikte hediye internet ile kullanıcılarını sevindiriyor…
t%C3%BCrk_telekom_logo_ocg_620x280.jpg

Ülkemizde 1 Nisan tarihi itibari ile yeni bir dönem açılıyor ve mobil platformda artık 4.5G ile daha hızlı internet hayatımıza girmeye hazırlanıyor. Türkiye’nin lider cep telefonu operatörleri Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom, müşterilerine 1 Nisan tarihinde 4.5G hizmetlerini vermeye başlayacaklar.
turk-telekom-hediye-10gb.jpg


Daha önce Avea adı ile tanıdığımız ve yeni dönemde ise Turk Telekom olarak faaliyet gösterecek olan cep telefonu firması yeni ve oldukça ilgi çekici bir kampanya ile karşımıza geldi. Turk Telekom, 4.5G’yi denemek isteyen kullanıcılarına 10GB ücretsiz internet veriyor.
18 Mart – 18 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak olan 10GB internet kampanyasına Turk Telekom mobil müşterileri katılabilmekte. “HEDIYE 10GB” yazarak 5555’e SMS ile gönderenler bu fırsatı yakalayabilecekler.
Kampanya ilk 500.000 kişi ile sınırlı olup acele etmenizde fayda var. Kazanılan 10GB internet 1 Nisan – 30 Nisan tarihleri arasında kullanılabilecek. Kampanyadan yararlanabilmek için ayrıca 4.5G ile uyumlu cep telefonu ve SIM kart sahibi olmak da gerekmekte.
Siz de Turk Telekom’un Hediye 10GB internet fırsatı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız, Turk Telekom’un ilgili sayfasına BURADAN ulaşabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst