gittigidiyor

Türk Telekom'dan Mobil Cihazlara İlk Kampanya Geldi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
turk-telekom-dan-mobil-cihazlara-ilk-kampanya-geldi-705x290.jpg
Avea'yı bünyesine alan Türk Telekom'dan mobil cihaz kullanıcılarına yönelik ilk kampanya geldi.
Hatırlayacağınız üzere yaklaşık bir ay kadar önce Türk Telekom oldukça önemli bir işe imza atmış ve TTNET ileAvea'yı resmi olarak tek bir çatı altında toplamıştı. Bu olayın arından, kısa bir süre içinde de GSM operatörü Avea olan kullanıcıların telefonlarında Türk Telekom yazısı yavaş yavaş görülmeye başlanmıştı

Şimdi ise Avea'nın yerini olarak yeni GSM operatörü olan Türk Telekom'dan mobil cihaz kullanıcılarına yönelik ilkkampanya geldi. Türk Telekom, kullanıcılarınahaftanın 2 günü cepten hediye internet sunacak.

Yıl sonuna kadar sürecek kampanya dahilinde faturalı ve faturasız Türk Telekom kullanıcılarına, her hafta 2 gün ücretsiz internet sunulacak. Bu ücretsiz internetin aylık sınırı ise 2GB olarak belirlenmiş.

avea-li-mobil-cihazlara-turk-telekom-yazisi-gelmeye-basladi-705x290.jpg


Ücretsiz internet kullanımı sağlayacağınız iki günün, haftanın hangi iki günü olacağı konusunda bilgilendirme, kampanyaya katılmanızın ardından Türk Telekom tarafından gönderilecek bilgilendirme mesajı ile belirtilecek. ''HEDIYE 2 GUN'' yazıp 5555'e mesaj attığınız zaman sizde kampanyaya katılmış oluyorsunuz.

Kampanya hakkında detaylı bilgilere ulaşmak isteyenler buraya göz atabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst