gittigidiyor

Turkcell'den faturalı hat kullananlara...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Turkcell faturalı hat kullananlar dikkat… Turkcell resmi internet sitesi üzerinden faturalı hat kullananlar kampanya açıklamasında bulundu. Turkcell’den yapılan açıklamaya göre en sevdiğiniz yerli, yabancı dizi ve filmler, en çok tercih edilen spor, belgesel, çocuk ve haber programları sürekli yenilenen içeriğiyle, hiçbir ek ücret ödemeden sahip olacağınız yayını geri alabilme fonksiyonu ve HD kalitesiyle TV+’ta. Üstelik ilk 1 ay boyunca tüm kanallar açık olacağı ve paket ücretinin ise 99.90 TL olduğu duyuruldu.

Kampanya nasıl işliyor...?



Kampanyadan yararlanabilmek için Turkcell Superonline TV+ ve Fiber İnternet hizmetine 24 ay abonelik taahhüdü verilmesi gerekmektedir.


Kampanyadan mevcut ve yeni bireysel Turkcell Superonline fiber internet aboneleri yararlanabilir. Fiber internet hizmeti Turkcell Superonline altyapısının bulunduğu bölgelerde sunulabilmektedir.

TV+ paketleri kablolu yayın ortamında sunulmakta olup TV+ altyapısının bulunduğu bölgelerde kullanılabilir.
Kampanya kapsamında bir defaya mahsus olmak üzere kampanya taahhütnamesinden kaynaklanan tutarın binde 9,48’i oranında damga vergisi faturalandırılacaktır.

Kampanya kapsamında mevcut internet hizmetinize ait kampanya iptal bedelinizi karşılıyoruz. Mevcut internetinizin Turkcell Superonline’a taşınmasını takiben en geç 90 (doksan) gün içerisinde önceki internet servis sağlayıcınız tarafından yansıtılan kampanya iptal bedelinin tüm vergiler dâhil 600 TL’ye kadar olan kısmını, iptal bedeline ilişkin faturanın Turkcell Superonline iletilmesini takip eden ay çıkacak ilk fatura veya ilk fatura tutarının iptal bedelini karşılamaması durumunda takip eden aylara ilişkin faturalar üzerinden tarafınıza “Diğer Servis Sağlayıcı İndirimi” başlığı altında toplam miktar üzerinden indirim şeklinde yansıtılacaktır.


Kampanya kapsamında tüm vergiler dâhil Wi-fi 5 modem için 9 TL, Wi-fi 6 modem için 15 TL modem kullanım ücreti alınmaktadır. İlgili ücret kampanya fiyatları bölümünde gösterilen tablodaki kampanya fiyatına dâhildir.
Kampanya taahhüt süresi içerisinde Fiber internet aboneliğinin devamı istenerek sadece TV+ aboneliğinin iptali istenildiği takdirde; eğer farklı bir kampanyadan yararlanılmak istenmez ise bu kampanyadan çıkarılarak Fiber Hızları Kampanyası’na geçiş yapılır ve kalan taahhüt süresi boyunca ilgili fiber tarife için Fiber Hızları Kampanyası fiyatları ve koşulları geçerli olur. Bu durumda seçmiş olduğum TV+ Paketi ve TV+ Sinema Paketi için, her birinin tanımlandığı tarihten söz konusu aykırılığın gerçekleştiği tarihe kadar TURKCELL SUPERONLINE tarafından bunlar için sağlanan indirim bedelleri, tüm vergiler dahil 200 TL (İkiyüzTürkLirası) TV+ kutusu kurulum ücreti, tüm vergiler dahil 100 TL (YüzTürkLirası) TV+ aktivasyon ücreti ve TV+ Kutusu’nun teslim edildiği tarihten söz konusu aykırılığın gerçekleştiği tarihe kadar TURKCELL SUPERONLINE tarafından sağlanan TV+kutusu aylık kira bedeli indirimlerinin toplamı; seçmiş olduğum TV+ Paketi ve TV+ Kutusu’nun kampanyalı aylık paket fiyatının taahhüt süresi bitimine kalan ay sayısı ile çarpılarak hesaplanacak faturalandırılmamış toplam tutar ile karşılaştırılıp düşük olan bedel tarafıma kampanya iptal bedeli olarak faturalanır.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,082
Tepkime puanı
467
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Ben bir yıldan fazladır Superonline Fiber İnternet ve TV+ kullanıyorum. Bu kampanyanın farkı ne acaba anlıyamadım?
Turkcell faturalı hat kullananlara ayrıca ücretsiz mi tanımlanıyor?
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Sitesine girip inceleme yapmanızı öneririm....Burada ne de olsa fazla detaya inmedik....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst