gittigidiyor

Türkiye-İtalya maçında kadın hakem...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Frappart, İtalya - Türkiye maçıyla tarihe geçiyor





İtalya ile Türkiye arasında oynanacak Euro 2020 açılış maçını Hollandalı hakem Danny Makkelie yönetecek. Makkelie'nin yardımcılıklarını Hessel Steegstra ve Jan de Vries yapacak. Mücadelenin VAR hakemi Kevin Blom olurken Fransız hakem Stephanie Frappart ise maçın dördüncü hakemi olacak




Stephanie Frappart çok hatırlanacak

Kadın hakemler arasında ilk sırada bulunan Stephanie Frappart, Ekim 2020'de Leicester City - Zorya Luhansk ve Aralık 2020'de Şampiyonlar Ligi'nde Juventus - Dinamo Kiev maçlarını yönetmiş, hem UEFA Avrupa Ligi'nde hem de Şampiyonlar Ligi'nde maç yöneten ilk kadın hakem olarak tarihe geçmişti. Frappart, İtalya - Türkiye maçındaki göreviyle Avrupa Futbol Şampiyonası tarihinde görev yapan ilk kadın hakem olarak tarihe geçecek.

Daha önceki görevleri

37 yaşındaki Frappart, daha önce aldığı görevlerle birçok ilke imza atmıştı. 2019 yazında Liverpool ile Chelsea arasında İstanbul'da Vodafone Park'ta oynanan UEFA Süper Kupa maçını yöneten Frappart, Süper Kupa'da maç yöneten ilk kadın hakem olmuştu. O maçta Frappart'ın dördüncü hakemi ise Cüneyt Çakır olmuştu. (Spor Arena)
 

apirites8

Aktif Üye
Katılım
11 Haz 2021
Mesajlar
1
Tepkime puanı
1
Puanları
1
Yaş
23
Web sitesi
parimachtr15.com
Bence toplumun sonunda "erkekler için olan sporlar erkeksi" için kadınları da erkekler kadar dikkate almaya başlaması harika. Umarım amacımı anlamışsınızdır. Umarım bu karardan sonra insanlar tarafından gücenmez. Harika bir iş yapmak üzere!
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst