gittigidiyor

TurkNet'ten yeni GigaFiber müşterilerine özel kampanya: Ayda 179,90 TL

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
TurkNet yeni abone olacak GigaFiber müşterileri için yeni bir kampanya başlattı. GigaFiber'i ilk kez kullanacak aboneler ayda 249,90 TL yerine ilk 6 ay boyunca ayda 179,90 TL ödeyecek.
TurkNet GigaFiber şu an için 5 ilde bulunuyor: İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli (Gebze) ve Bursa. Bu şehirlerden birinde oturuyorsanız çok şanslısınız. 1.000 Mbps'ye varan hızdaki dünya standartlarındaki interneti ayda 179,90 TL'ye kullanabilir ve 6 ayda toplam 420 TL'lik fiyat avantajı elde edebilirsiniz.

Adresinizde TurkNet GigaFiber olup olmadığını öğrenmek için GigaFiber Altyapı Sorgulama aracını kullanabilirsiniz. GigaFiber altyapısı yoksa da GigaFiber İstiyorum sayfasından talep bırakarak TurkNet GigaFiber'in size gelmesi için süreci hızlandırmaya katkı sunabilirsiniz.

Turknet GigaFiber kullanıcıları, 1.000 Mbps'ye varan download (indirme) ve 1.000 Mbps'ye varan upload (yükleme) hızı elde ediyor. TurkNet'in CDN ve Peering anlaşmaları sayesinde Netflix gibi dijital içerik platformlarında yüksek hız elde ederken, online oyunlarda düşük ping ile sorunsuz oyun deneyimi yaşıyor. Taahhütsüz ve kotasız olarak olarak hizmet veren Turknet GigaFiber'i kullanırken modem için herhangi bir ücret ödemezsiniz. Aboneliğinizi dilediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

Donanımhaber....
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,175
Tepkime puanı
492
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Umarım diğer en azından büyük şehirlere de yayılır. Çünkü diğer İSSları fiyatları çok yükseltti.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Büyük Şehirlerde oturan arkadaşlar şanslı bizim burda bırakın gigayı kesilmeden İnternet alıyorsanız çok şanslısınız demektir.....
 

halil-04

Aktif Üye
Katılım
16 Kas 2013
Mesajlar
229
Tepkime puanı
335
Puanları
63
Konum
İSTANBUL FATİH
SAYIN ABİLERİM İSTANBULUN MERKEZİNDEYİM FATİH TEYİM KENDİMİ BİLDİM BİLELİ AYNI YER ALTI KABLOLARI FİBER KABLO GÖRMEDİM


SAYGILARIMLA
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst