gittigidiyor

Ubisoft üyeliği kısa süreliğine 15 liraya düştü!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Xbox‘tan kaçırılmayacak bir fırsat geldi. Normalde 179 TL olan 1 aylık Ubisoft+ fiyatı, kısa süreliğine 15 liraya indirildi. 12 gün içinde sona erecek olan teklif, tam 164 TL tasarruf yapmanıza olanak tanıyor. Ubisoft'un oyunlarını değerlendirmek isteyenler için adeta bulunmaz bir fırsat sunuldu.
Üyelik aldığınızda bir sonraki fatura döneminde normal fiyatına geçiş yapacak. Ancak 1 ay bile olsa kesinlikle bu kampanya oyun tutkunları için bulunmaz bir fırsat. Yakın zaman önce Xbox’a dahil olan Ubisoft+, oyuncuların ödüllü yapımlar, yeni oyunlar ve klasik Ubisoft yapımlarından oluşan ve düzenli eklemelerin yapıldığı bir kataloga erişim sağlayabileceği bir oyun abonelik servisi olarak hizmet veriyor.

1 Aylık Ubisoft+ Xbox’ta Sadece 15 TL​

Aboneliğinizle Xbox One ve Xbox Series X/S konsollarınızda aksiyon macera, yarış, nişancı, strateji ve daha fazla türde 60’tan fazla oyunu premium sürümleriyle sınırsızca oynayabilirsiniz. Bunun yanı sıra genişleme paketleri, season pass ve çok daha fazla ek içeriğin de tadını çıkarabilirsiniz. Aboneliğinizi dilediğiniz zaman iptal edebilir ya da tekrar etkinleştirebilirsiniz.
Öne çıkan Ubisoft+ oyunlarından bazıları şöyle:
Assassin’s Creed Valhalla
Immortals Fenyx Rising
The Division 2
Anno 1800
Watch Dogs Legion
Far Cry 6
Riders Republic
Xbox’ta 15 TL’ye 1 aylık Ubisoft+ aboneliğinizi bu sayfadan başlatabilirsiniz. Kampanyanın 12 gün içinde sona ereceğini bir kez daha hatırlatalım.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst