gittigidiyor

Uncharted 4 hakkında önemli detaylar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Uncharted: The Lost Legacy ile karşımıza çıkacak kötü adam ile tanışın

Kendisi pek de kötü görünmüyor aslında.


Game Informer sayesinde Uncharted: The Lost Legacy hakkında bilgiler öğrenmeye her geçen gündevam ediyoruz. Bugün ise oyunun kötü adamını öğrendik. Daha önce isim olarak bildiğimiz Asav, oyunumuzun kötü adamı olacak ve kendisinin tipini hemen aşağıdaki görselden görebilirsiniz. Daha önce devletle çalışmış bir isyancı olan Asav, Uncharted: The Lost Legacy ile karşımıza oldukça etkileyici bir şekilde çıkacak. Kendisi, Hindistan’ın önemli hazinelerini tekrar göz önüne çıkartmaya çalışacak ve oyun içerisinde bunun nedenini öğrenmeye çalışacağız. Bu konu hakkında tabii ki detaylı bilgi vermeyeceğiz çünkü bu bilgiler ile sizlere spoiler sunmak istemiyoruz. Tarafı belli olmayan, gri bir karakter olacak bu kötü adamımız, bakalım oyun içerisinde bizlere ne yapacak? Oynamak için can atıyor olacağız.
uncharted-the-lost-legacy-1.jpg

Uncharted: The Lost Legacy hakkında en son, “Bildiğiniz üzere bu oyunda 2 ana karakterimiz var: Chloe ve Nadine. Yayımlanan bilgilere göre Nadine, ana oyundaki Sam’in rolüne benzer bir role sahip olacak. Bu noktada, eğer henüz öğrenmediyseniz hemen söyleyelim, bizler oyun içerisinde Chloe karakterinizi kontrol ediyoruz. Her neyse, bilgilerin devamına göre oyun ilerledikçe, iki karakter arasındaki bağ da değişiyor ve bu değişim, hem oynanışa, hem de senaryoya etki ediyor. Eğer serinin 4. oyununu oynadıysanız, bu genişleme paketinin senaryosu sizlere biraz daha, “Kişisel” gelebilir.” yorumunu yapmıştık.
Bu yorumumuz ardından da, “Geliştirici ekip, açıklamaların devamında oyunun büyüklüğüne değindi ve bu paketin, bu güne kadar yaptıkları en büyük bölüm olduğunu belirtti. Söylenene göre bu oyunun bölümü, ana oyundaki Madagaskar bölümünden oldukça büyük. Eğer 4. oyunu oynadıysanız, mutlaka hatırlarsınız Madagaskar bölümünü. Devasa bir açık dünyaya sahipti. Ayrıca oynanış hakkında başka bir detay daha verildi. Söylenene göre karakterimiz, oyun içerisinde rastladığı birçok detayı, telefonuna kaydediyor. Sanırım bu mekanik, ana oyunda Nathan’ın not defteri gibi olacak. Bu arada, oyun içerisinde kullanılacak telefon da Xperia olacaktır herhalde.” demiştik. Sanıyoruz ki bunları hatırlatmakta fayda var.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Uncharted 4: A Thief’s End için yeni çoklu oyuncu modu duyuruldu

King of the Hill modu geliyor. Detayları haberimizde.


Geçtiğimiz günlerde, sizlere bir haber aktarmıştık. Bu haberde, Uncharted 4: A Thief’s End için tanıtılacak yeni bir çoklu oyuncu modundan bahsediyorduk. Bahsettiğimiz bu mod, geçen gece tanıtıldı ve tüm Uncharted 4: A Thief’s End oyuncuları, oyun için tekrardan heyecanlandı. Çünkü PlayStation Blog üzerinden King of the Hill modu duyuruldu. Oyunun 1. yıl dönümüne sadece birkaç ay kala, 17 Mart 2017 tarihinde bu oyuna bir güncelleme gelecek ve birazdan bahsedeceğimiz mod, oyuna eklenecek. Sadece yeni bir mod gelmeyecek, yepyeni silahlar ve diğer eşyalar da oyuncular ile buluşacak. Şimdi dilerseniz bu güncellemenin ve yeni oyun modunun detaylarından bahsedelim.


33074392400_9cbc54c50a_o.jpg

King of the Hill, aynı Uncharted 4: Survival gibi oyunun bir parçası olacak. Bu modda, iki karşılıklı takım, sürekli olarak yer değiştiren bölgeleri kapmak ve böylece belirlenen hedef puana ulaşmak zorunda. Yani, bu oyun modunda başarılı olmak istiyorsanız, takım içi iletişimin önemli olduğunu bilmek durumundasınız. Eğer oyun modunu oynarken, kaybeden tarafa da düşerseniz, hiç merak etmeyin. Çünkü belirlenen puana ulaşıldığı zaman, geride kalmış takıma son bir şans veriliyor. İşte bu anda, Victory Hill moduna dönüşüyor King of the Hill. Bu son şans sırasında, kaybeden tarafın Victory Hill bölgesini ele geçirmesi gerekiyor. Eğer kaybeden takım, bu bölgeyi ele geçirirse, bir şansa daha sahip oluyorlar. Fakat önde olan takım Victory Hill bölgesini ele geçirirse, oyun bitiyor.
Yeni oyun modunun yanında, yeni silahların ve diğer eşyaların geleceğini de söylemiştik. Oyuna bu güncelleme ile eklenecek olan silahların adı, INSAS, Type-95 ve Competition Pistol olacak. Oyuna eklenecek yeni karakter kıyafetleri setleri ise, birçok The Last of Us severi mutlu edecek çünkü oyunun içerisindeki birçok karaktere Savage Starlight kostümleri gelecek. Bu Savage Starlight kostümleri, The Last of Us evreninden esinlenmiş olacak. Yani kıyamet sonrası bir görünüme sahip olacaksınız. Peki, bu güncelleme hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? İçeriklerden memnun kalabilecek misiniz?
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Uncharted: The Lost Legacy içerisinde Nathan Drake yok

Üzdün bu sefer Naughty Dog


Uncharted 4: A Thief’s End ardından geliştirilmeye başlanan bir senaryo genişleme paketibulunuyor: Uncharted: The Lost Legacy. Bu senaryo genişleme paketi ile ana oyundan birkaç sene sonrasına gideceğiz ve serinin eski oyunlarından tanıdığımız Chloe karakterinin kontrolünü ele alacağız. Durum böyle olunca ana serinin birçok oyuncusu, Nathan Drake karakterini özleyecektir. İşte o karakteri özleyecek olan oyunculara kötü bir açıklamamız var, PlayStation Blog üzerinde yayımlanan bir ön inceleme ile öğrenmiş olduk ki, serinin sevilen karakteri kesinlikle bu senaryo genişleme paketinde görünmeyecek. Kendisinin belki ismini duyabiliriz fakat, fiziksel olarak göremeyeceğimiz kesinleşti.
32668231953_dbdc693c78_z.jpg

Sid Shuman tarafından yayımlanan bu ön incelemenin, bahsi geçen kısmında kötü haber, “Uncharted: The Lost Legacy oyununun, ana oyundan bağımsız bir şekilde, 2017 senesinde piyasaya süreceğini hatırlatmakta fayda var. Bu oyun, kesinlikle The Last of Us: Left Behind yapıtından uzun olacak fakat Uncharted 4: A Thief’s End kadar da uzun olmayacak. Bu paket içerisinde Nathan Drake karakterini görmek isteyenler için de söyleyelim, bu karakteri, ikincil bir karakter olarak kullanmak için birçok fikrimiz vardı fakat düşündüğümüz her fikir biraz gereksiz gibi geldi. Bu yüzden de karakteri, bu pakete eklememe kararı aldık. Siz, o oyunu oynarken Nathan Drake’in de Crash Bandicoot oynadığını hayal edebilirsiniz.” şeklinde verildi.
Bu oyun hakkında en son, “Geliştirici ekibin Game Informer tarafına yaptığı konuşmaya göre Uncharted 4: A Thief’s, Nathan Drake’in senaryosunu çok güzel bir şekilde sonlandırdı. Oyuncular artık farklı karakterlerle, ki bu noktada herkes Nathan Drake’in kızını düşünüyor, serinin devam edebileceğini düşünüyordu. Hatta Uncharted: The Lost Legacy oyununu da ilk işaret olarak gördü oyuncular. Biliyorsunuz, Uncharted: The Lost Legacy içerisinde ana karakter olarak karşımıza Chloe Frazer çıkacak. Fakat geliştirici ekibe göre, oyuncular bu konuda çok yanlış düşünüyor. Geliştirici ekibe göre, bu yapıtın ardında büyük bir plan bulunmuyor ve bu sadece bir senaryo genişletme paketi.” demiştik.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Uncharted: The Lost Legacy için hazırlanan dinamik tema kusursuz görünüyor

Bu tema, sadece Uncharted: The Lost Legacy ön siparişine özel.

33040628364_f2bb50956b_z.jpg





Geçtiğimiz günlerde Uncharted: The Lost Legacyiçin yepyeni bir video yayımlanmıştı ve bu video ile birlikte genişletme paketinin çıkış tarihi de verilmişti. Uncharted: The Lost Legacy için düşünülen çıkış tarihi ise 23 Ağustos 2017 idi. Tabii çıkış tarihinin açıklanması ile birlikte PlayStation Store üzerinden bu paketin ön siparişleri de açıldı. Eğer bu senaryo genişletme paketine ön sipariş verirseniz, Truant Pixel tarafından hazırlanan özel bir dinamik temaya sahip olacaktınız. İşte o dinamik temanın görüntüleri de video şeklinde yayımlandı. Dilerseniz hemen aşağıdan bu temaya bir göz atalım.

Türkçe adı Uncharted: Kayıp Miras olan bu paket, tahmin edebileceğiniz gibi Türkçe altyazı ve dublaj ile oyuncuların karşısına çıkacak. PlayStation sitesinde bu paket, “The Last of Us ve Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu gibi beğenilen yapımların ardındaki geliştiricinin bu yeni yapımında hızlı aksiyonun ve heyecanlandıran tehlikelerin olduğu yeni bir yolculuğa çıkacaksınız.” şeklinde tanıtılıyor.
Açıklama, “Meşhur antik Hindistan’ın kutsal eserini geri almaya ve acımasız bir savaştan uzak durmaya çalışan Chloe Frazer, en son Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu’nda görünen paralı asker Nadine Ross’un yardımını almak zorunda. Birlikte Hindistan’ın dağlarının derinlerine inecek, kutsal eserin gizemini ortaya çıkarmak için birlikte çalışmayı öğrenecek, acımasız rakiplerine karşı savaşarak ilerleyecek ve bölgenin kaosa sürüklenmesine mani olacaklar.” şeklinde devam ediyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst