gittigidiyor

Uydudan youtubeye girmek

ahmet21

Aktif Üye
Katılım
21 Ağu 2012
Mesajlar
188
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Yaş
51
Konum
diyarbakır
Arkdaşlar kablosuz ağlarda ağınızı seçin bağlanın'ın altındaki daha fazlaya basıl orda statik ipi seçin dns sunuıcusaunda otomatikteki işareti kaldırın dns yerine 008.008.008.008 yazın
Yalnız bilgisayarınızdaki dns ayarını 8.8.8.8 8.8.4.4 yapmanız gerekiyor
Kolay gelsin!!!!! bravo s.a
 

kaptan38

Aktif Üye
Katılım
14 Ocak 2013
Mesajlar
94
Tepkime puanı
1
Puanları
8
Yaş
37
Konum
kayseri
bildiğim kadar 8.8.8.8 8.8.4.4 açmıyor yasaklandı çünkü bu dns(ama tam emin değilim) 4.2.2.3 4.2.2.4 yapınca açıyor
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst