- Web sitesi
- www.kahramanelektronik.com
kampanya devam ediyor beyler
Evimde merkezi sistem türksat, hotbird ve eutelsat uyduları vardır. kullanabilirmiyiz bu cihazı???
üstad hayırlı akşamlar ben cihazı babama alacam fakat onda internet yok beim cihaza ip tv ve ccam i yaparsam çalışırmı cihazım atlanta et 9000 enigma 2 cevap bekliyorum saygılar kolay gelsin...
şimdi bilgisayarıma ulaştım mesajını aldım ayın 8 inde cihazı alacam benim kullandığım ip tv var ve ccam var sen cihazı hazır yollarsan ben nasıl onları görebilirmiyim yada banada ccam i ve ip tv kanallarını ayrıntılı olarak verirmisin kendi cihazıma ben uygularım şimdiden teşekkürler ilgileriniz ve kampanyalarınız için sağolun.
Merhaba, ben Almanyada Ikmet etmekdeyim Aralik 25 Türkiyeye gelecegim acaba bu Özel Kamasonoc Kampanyadan Kargo yolula yolayabilirmisins postanden almak sartiyla parayida postande ödesek olurmu ve kac günde yollayabilirsiniz .
Tesekkürler Hayirli isler.
hotbirt üzerindeki sky kanalları açıyor örnek skysport24Merhab Usta , bu Alet ve sizin sundunuz ccam hangi uydulari acmaktadir missal 7 derece yerli ulusal kanalari ve 19 dercede Alman SKY aciyormu? IPTV uyumlumu donma varmi ? Siparis vermek icin sizinle nasil irtibata gecebilirim Cep Nr. bana yollayabilirmisiniz ?
Tesekkürler hayirli isler.