gittigidiyor

Uyurken modemi açık mı bırakıyorsunuz?

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
modem-nedir-ne-icin-kullanilir-2-1.jpg




Wi-Fi sinyallerinin insan sağlığı üzerindeki potansiyel zararları hakkında çok fazla bilimsel araştırma yapılmıştır ve sonuçlar birbirinden farklıdır. Ancak, genel olarak, Wi-Fi sinyallerinin insan sağlığına zararlı olduğu iddia edilen birçok etki bulunmamaktadır. Örneğin, World Health Organization (Dünya Sağlık Örgütü) ve birçok uluslararası araştırma kuruluşu, Wi-Fi sinyallerinin insan sağlığı için güvenli olduğunu belirtmiştir.

Bununla birlikte, bazı insanlar Wi-Fi sinyallerinin insan vücudundaki elektromanyetik dalgaların birikmesinden kaynaklı potansiyel zararları olduğunu düşünebilir. Ancak, bu konuda da yeterli bilimsel kanıt bulunmamaktadır.

Sonuç olarak, Wi-Fi sinyallerinin insan sağlığına zararlı olduğunu gösteren kesin bir kanıt bulunmamaktadır. Ancak, güvenliğinden emin olmak için, Wi-Fi modemlerinin ve cihazlarının kullanımı sırasında uygun mesafeyi koruyan ve aşırı maruz kalmayı önleyen önlemler alınabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst