gittigidiyor

Valve'dan Steam Deck yakında

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Konsolcular bu haber size.......



Taşınabilir bir el konsolu olarak nitelendirebileceğimiz Steam Deck piyasadaki rakiplerine göre çok ciddi bir takım avantajlar vadediyor; Steam Deck ile Steam'de yer alan tüm oyunları oynayabileceğiz! Bu da God of War, Red Dead Redeption 2 ve daha nice AAA oyunun ufacık cihaz içerisine sığıp avucumuza gelmesi demek.



Steam Deck için çıkış tarihi de nihayet belli oldu.​


Steam Deck için çıkış tarihi de nihayet belli oldu.



Valve tarafından yayınlanan açıklamada Steam Deck'in 25 Şubat tarihinde oyuncularla buluşacağı açıklanmış durumda. Ön sipariş veren kullanıcıların cihazları 28 Şubat'ta itibaren ellerine ulaşmaya başlayacak, cihazın marifetlerini incelemeler yoluyla görmek isteyen kullanıcılar için basın ambargosu ise 25 Şubat'ta kalkacak.




Peki Steam Deck fiyatları ne alemde?​


Peki Steam Deck fiyatları ne alemde?



Bütün bir Steam kütüphanesini ele avuca sığdıracak olan Steam Deck için 3 farklı seçenek bulunuyor. Cihazın 64 GB eMMC versiyonu 399 dolar, 256 GB NVMe SSD versiyonu 529 dolar ve 512 GB NVMe SSD versiyonu ise 649 dolardan satışa sunulacak. Steam Deck'in şimdilik bir Türkiye fiyatlandırması ise bulunmuyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst