gittigidiyor

Vestel Venüs V3 Yakında Geliyor!

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
vestel-venus-v3-yakinda-geliyor--1817899.Jpeg


Vestel‘in IFA fuarında tanıttığı yeni telefonu Venüs V3 için tanıtım tarihi açıklandı. Venüs V3, 3 farklı modelle karşımızda olacak. Telefonda Türkiye’de üretilen parçalar da kullanılıyor. Telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak orta/orta-üst sınıfı bir telefon olacağı söylenebilir. Şöyle detaylandıralım:
İşlemci tarafında Qualcomm‘a ait 1.53 GHz hızında çalışan 64 bit’lik 8 çekirdekli Snapdragon 615 kullanılan Vestel Venüs V3‘te grafik işlemci olarak Adreno 405‘e yer veriliyor. 2 GB RAM‘in yanında 32 GB depolama alanıyla gelecek olan Venüs v3‘te MicroSD kart desteği de sunulacak.
Ön tarafında 8 MP, arka tarafta ise 13 MP‘lik kamera tercih edilen Venüs V3‘te 5.5 inç‘lik 1920 x 1080 pikselçözünürlüğünde 401 ppi piksel yoğunluğuna sahip bir ekran da mevcut. Ayrıca telefonda 2480 mAh gücünde yerli üretim bir batarya bulunuyor.


Tanıtım tarihi ise Vestel‘den paylaşılan bu görselde de belirtildiği gibi 17 Kasım olacak. Böylece Türkiye yerli üretim parçaların kullandığı bir telefona daha kavuşacak. İleride tamamen Türk yapımı telefonlar da bizi bekliyor olabilir. Bakalım Venüs V3 ciddi ilgi görecek mi? Zira 1500 TL‘nin altında bir satış rakamıyla piyasaya sunulması bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst