gittigidiyor

Vipbox HD ve Matrix IP HD kullanıcılarının dikkatine

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Vipbox HD ve Matrix IP HD modellerde LIVE bölümü v17 haziran yazılımı hariç eski yazılımda kalanlarda çalışmayacaktır.
Bu durumda yapılması gereken aşşağıdaki gibidir. (Not: Gold olan Modellerde yazılım yüklemeye ihtiyaç yoktur.)

IPTV bölümüne girince (LIVE - DIY olarak) 2 bölüm var ise VIPBOX HD yazılımını ,
(LIVE-VIPTV-DIY olarak) 3 bölüm var ise HiTECH yazılımını yüklemelisiniz. Aksi takdirde DIY bölümündeki dosyayı bozar.

İnternetten güncelleme yapmak için, MENÜ-GÜNCELLEME-İNTERNETTEN GÜNCELLEME'ye girince GİRİŞ'i tuşlayarak
uygun yazılımı yükleyin cihaz yeniden açılana kadar bekleyin cihaz açılınca LIVE bölümünüzü deneyin yeniden çalışacaktır.

yazılımlar burada

Karanfiller

Aktif Üye
Merhaba korax vipbox xream Kanal sayısı kaç adet acaba denedim 2000 adet çıkıyor daha fazla yüklesebiliyormu

mosquito0031

Aktif Üye
Selamlar bir sorum olacaktı.
elimde bir tane Korax VIPBOX HD uydu alıcı bulunmakta.
Fakat içerisinde Vollzehn HD yazılımı var sanırım.
Açılışta Vollzehn Panzer HD yazıyor.
Versiyon Bilgisi aşağıdaki gibi;
Donanım Versiyonu V02
Yazılım Versiyonu V001
F/W VErsiyonu 1_0_16777216_538118177
Yazılım Tarihi 08/10/2016 12:01:18
Seri Numarası (Bu kısım boş)
Cihaz Modeli Vollzehn HD

Cihaza sıfırlama yazılımı atmaya çalıştım hem Vipbox hd hem de Hitech in bin dosyalarını atmaya çalıştım (07/06/2017 tarihli) ikisinde de load geliyor amam Open File Fail! diyip cihaz açılıyor.
Bu cihazla ne yapabilirim. Aslında DIY dan USB den iptv yükleyebilsem o da yeter ama onda da iptvlist.txt olmasına rağmen dosya .... dosyası yok diyor.

mosquito0031

Aktif Üye
Kendi kendimi cevaplayım olur da belki bu şekilde hata alıp sıkıntı yaşayan olursa;
USB de sorun varmış bilgisayarda vs normal çalışırken cihazda çalışmadı.
Farklı usb ile yazılım atabildim; iptvlist gördü.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.