gittigidiyor

VU+ Duo Twin Linux HDTV Uzaktan Kumanda Klasik Yön Ayarları ve Saat Ayarı

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi
ALINTI:





VU+ Duo Twin Linux HDTV Uzaktan Kumanda Klasik Yön Ayarları ve Saat Ayarı Arkadaşlar E2 cihazlarda kumanda yön düğmeleri klasik şekilde ayarlamak için plugin vasıtası ile basitçe ayarlaya biliriz..

Gereken Plugin
Pauli keymap

Pauli keymap v7.1


Ben Pli imageye göre anlatmaya çalışacağım sırası ile MENÜ>>EKLENTİLER>>OK>>EKLENTİ İNDİR YEŞİL DÜĞME,açılan eklenti sayfasından ( extensions) OK ile girelim karşımıza gelen pluginlerden ( pauli neutrino Keymap Plugin For enigma2 ) üzerine gelip OK EVET yaparak plugini kuralım ve EXIT ile çıkış yapalım.


MENÜ>>EKLENTİLER>>OK Eklenti listesinden Pauli neutrino Keymap üzerine gelip OK basalım Change Keymap OK Karşımıza gelen Remote Control Setup dan Yeşil düğmeye basarak Enigma2 seçelim tekrar Remote Control Setup bölümüne girip resimde görüldüğü gibi yön düğmeleri ile ayarlarımızı yapıp mavi düğme ile Kullanıcı ayarlarını aktif edelim exıt ile çıkış yapalım...


Cihazın saat ayarını yapmak için

menü kurulum sistem zaman dilimi istanbul seçip.

kanal d de iken cihazı reboot edin.


örnek ayarlar :



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst