coolmeen
Aktif Üye
merhaba arkadaşlar
openatv 5.2 backup tekrarladım umarım beyenirsiniz
backupta başta emeği geçen büyük usta olan MEMORİST hocama şükranlarımı sunarım
arkadaşlar ben motor kullandığım için setingi size göre ayarladım 4 adet uydu var
kanal listesi kayacan hocama aittir kendisine teşekkürler
backup gayet stabil çalışmaktadır test edilmiştir
meboot kullanan arkadaşların dikkatine
ben backupu meboottan almadım direk filaşa yükledim yedekledim umarım mebotunuza sorunsuzcana yüklenir ben yükledim
backupu kuran arkadaşlar mutlaka tüner ayarlarını yapsınlar çünkü ben kendime göre ayarladım
gerekli plingler eklenmiştir teker teker yazmama gerek yok zaten resimlerde görürsünüz
2 adet skins eklenmiştir ikisinide denedim çalışmaktadır
açılış resmine ben gül resmi koydum siz istediğinizi koyabilirsiniz
hatam olduysa şimdiden özür dilerim
güle güle kullanın arkadaşlar
openatv 5.2 backup tekrarladım umarım beyenirsiniz
backupta başta emeği geçen büyük usta olan MEMORİST hocama şükranlarımı sunarım
arkadaşlar ben motor kullandığım için setingi size göre ayarladım 4 adet uydu var
kanal listesi kayacan hocama aittir kendisine teşekkürler
backup gayet stabil çalışmaktadır test edilmiştir
meboot kullanan arkadaşların dikkatine
ben backupu meboottan almadım direk filaşa yükledim yedekledim umarım mebotunuza sorunsuzcana yüklenir ben yükledim
backupu kuran arkadaşlar mutlaka tüner ayarlarını yapsınlar çünkü ben kendime göre ayarladım
gerekli plingler eklenmiştir teker teker yazmama gerek yok zaten resimlerde görürsünüz
2 adet skins eklenmiştir ikisinide denedim çalışmaktadır
açılış resmine ben gül resmi koydum siz istediğinizi koyabilirsiniz
hatam olduysa şimdiden özür dilerim
güle güle kullanın arkadaşlar
![]() | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x393. |
![]() | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x393. |
Emeklerinden dolayı memorist ustaya Teşekkürler..Emeginize saglık..