gittigidiyor

WD, yeni SSD ve taşınabilir disklerini Türkiye'de tanıttı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
WD, Kasım ayının ortasından itibaren Türkiye’de satışa sunulan ilk WD markalı SSD’leri WD Blue ve WD Green ile yeniden tasarlanan My Passport ve My Book sabit sürücülerini tanıttı.


wd_my_passport_renk_serisi.jpg
SanDisk'i bünyesine katan Western Digital, daha sonrasında ürün gamını da güncelledi. Kasım ayı itibariyle ülkemizde satışa sunulan WD SSDmodelleriyle beraber yenilenen taşınabilir diskler tanıtıldı.
WD'nin yeni SSD'leri

İlk kez WD markasıyla piyasaya sürülen SSD’ler; performans, pil ömrü ve verimlilik açısından taşınabilir ve masaüstü PC’ler için iddialı bir çözüm olarak pazara giriyor.


wd_blue_ssd-1479456369.jpeg
HDD disklere göre, daha sessiz çalışan ve ısınma sorununa neden olmayan WD SSD’ler, daha az güç ve ısı kullanarak işlem yapma becerisine de sahip. WD SSD’ler, kullanıcılara performans ve kapasite takibi için ücretsiz WD SS Dashboard yazılımı da sunuyor.
SSD serisinden WD Blue SSD, daha yüksek performans arayanlara ve hız sınırlarını zorlamak isteyenlere hitap ederken; WD Green SSD uygun fiyatla yüksek performans arayan kullanıcılar için ideal bir seçenek oluşturuyor.
SanDisk yoluna devam ediyor!

WD yetkililerine sorduğumuz sorulara aldığımız cevaplarda, SanDisk'insektöründe çok büyük bir isme sahip olduğu, bu yüzden marka yapısının değiştirilmeyeceği bilgisini aldık. Yani bundan sonraki süreçte de SanDisk, yoluna SanDisk olarak devam edecek.
My Passport ve My Book yenilendi

Modern ve yenilikçi bir bakış açısıyla yeniden tasarımlanan My Passport ve My Book; estetik görünümü ve hafifliği ile dikkat çekiyor.
WD’nin kullanıcı ihtiyaçlarına odaklanarak geliştirdiği yeni sürücüler, şifre koruması ve donanım şifrelemesi de içerdiğinden; veri depolama işlevinin yanı sıra, kullanıcı deneyimini kişiselleştirme imkanı da oluşturuyor.
Siyah, sarı, kırmızı, beyaz, turuncu ve mavi olmak üzere, altı canlı renk seçeneğiyle sunulan My Passport sürücüleri ile siyah ve şık tasarımıyla öne çıkan My Passport for Mac, artık daha şık ve estetik.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst