gittigidiyor

Wesley Sneijder kararını verdi

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
vfns8.jpg


Juventus'a attığı golle Galatasaray'a hayat veren Wesley Sneijder, kendisiyle uzun süredir ilgilenen Manchester United'a cevabını verdi.

Geçtiğimiz yaz transfer sezonundan bu yana İngiliz ekibinin listesinde olan Hollandalı yıldız, Kırmızı Şeytanlar'a kesin olarak cevabını verdi.

Bir süre dinlendikten ve sakatlığı için gerekli bilgileri aldıktan sonra rahatladığını söyleyen Sneijder, Galatasaray'da mutlu olduğunu belirtti. Galatasaray'da kesinlikle kalacağını dile getiren orta saha oyuncusu, Manchester United'e cevabını verdi. Hem menajeri hem de kendisini arayan İngiliz ekbinin temsilcileri ile görüşen Sneijder, Juventus'u eledikleri karşılaşmanın ardından Galatasaray'da sezonu tamamlamak istediğini belirtti.

İngiliz gazetecilerin Sneijder'den bu konunun gerçekliği ile ilgili görüş aldıkları ve doğruladıkları da yazıldı. Manchester United, Sneijder için 15 milyon Euro'yu bulan teklif yapmaya hazırlanmış, yaz transfer sezonunda da 8 milyon Euro önermişti. Galatasaray'ın Juventus'u elemesiyle istediğini alan Wesley Sneijder, İngiltere'deki futbol macerasını sarı kırmzılı takımda kalmak için elinin tersiyle itmiş oldu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst