gittigidiyor

WhatsApp Grup Sohbet Bildirimleri Nasıl Kapatılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]WhatsApp Grup Sohbet Bildirimleri Nasıl Kapatılır?[/h][h=2]WhatsApp'ta grup sohbet bildirimlerini kolay bir şekilde kapatabilirsiniz.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
whatsapp-grup-sohbet-bildirimleri-nasil-kapatilir.jpg
WhatsApp son dönemlerde grup konuşmaları konusunda daha etkili bir şekilde kullanılırken gruplarda fazla katılımcının oluşması sürekli bildirim alınmasına da neden oluyor. Bu durum kısa süre içerisinde rahatsızlık yaratırken grup sohbet bildirimlerinin kapatılmasını sayesinde kolay bir şekilde önlem alınabilir. Grup sohbetlerinde özellikle katılın göstermediğini zamanlarda arka arkaya yazılan her mesaj sizlere bildirim olarak gelecektir yoktu bu nedenle rehberimizde yalan adımları takip ederek grup sohbetlerinden gelecek bildirimleri engelleyebilirsiniz.
İstediğiniz zaman tekrar edeceğiniz bu işlemler sayesinde tekrar bildirimleri aktif hale getirebilmeniz mümkün. Grup sohbet bildirimi kapatılması adına kişilerin öncelikli olarak grup sohbetinin yapıldığı ekrana ulaşması gerekir.
2016-08-21-15_13_35-whatsapp'%FD-daha-verimli-kullanabilece%F0iniz-15-%DDpucu.png

Grup ismi seçildikten sonra sağ üst köşede yer alacak ayarlardan sessize al seçeneğini seçmeniz grup bildirimlerini kolay bir şekilde kapatılmasını sağlayacaktır.
Yapacağınız bu işlem ile birlikte başka bir ayara kadar grup bildirimleri engellenmiş olacaktır. Bu bakımdan belirtilen bu işlemleri takip etmeniz pek çok zaman sorunsuz bir şekilde WhatsApp kullanımınızı sağlayacaktır.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst