gittigidiyor

Windows 10 Anniversary Update Bilgisayarları Donduruyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Windows 10 Anniversary Update Bilgisayarları Donduruyor![/h][h=2]Windows 10 Anniversary Update olarak adlandırılan birinci yıldönümü güncellemesinde pek çok kullanıcının hata almaya başlaması yeni bir tartışma başlattı.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
windows-10-anniversary-update-bilgisayarlari-donduruyor.jpg
Microsoft tarafından Windows 10 işletim sistemine özel olarak Kullanıma sunulan yeni güncellemenin pek çok sorun içerdiği anlaşıldı. Yeni güncelleme Windows 10 Anniversary update Adını alırken birinci yıla özel olarak kullanıma sunulan bu güncellemenin işletim sisteminde iyileştirmeler yapması ve performans açısından da geliştirme sağlaması amaçlanıyordu. Bu bakımdan güncellemenin kullanıma sunulmasının ardından pek çok kullanıcı güncellemeyi bilgisayarlarına kurarken özellikle donma sorunlarının yaşanmaya başlanması pek çok kullanıcı için sorunlu bir dönem başlattı.
Geçtiğimiz günlerde piyasaya sunulan bu uygulama ile birlikte kullanıcıların bilgisayarlarını yeni bir işletim sistemi sürümüne yükseltmesi sağlanırken yapılan işlemler ile birlikte milyonlarca kullanıcının bu güncellemeyi aldığı belirtildi. Şu anda 350 milyon barajını geçmeyi başaran ve böylece yüksek bir kullanıcı sayısına ulaşan Windows 10 yaşanan bu hatalar nedeniyle de milyonlarca kullanıcının bilgisayar kullanımını da engellenmiş durumda.
Windows 10 Anniversary Update Güncellemesi alan kişilerin bilgisayarlarının çok sık donmaya başladığı ve herhangi bir hata vermeden kullanım dışı kaldığı belirtilirken bu sorunun şu ana kadar çözülememesi de sorunun daha da büyümesine yol açıyor.
Microsoft Sessiz!

  • Güncelleme alan bilgisayarlarda yaşanan bu soruna ilişkin Microsoft tarafından herhangi bir açıklama yapılmazken sorunun yeni bir güncelleme ile giderilmesi bekleniyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst