gittigidiyor

[Windows 10] Creators Update'in Dağıtımı Aylar Sürebilir!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
windows-10-creators-updateten-yeni-detaylar.jpg


Creators Update'in Dağıtımı Aylar Sürebilir!

Creators Update'i bekliyorsanız, düşündüğünüzden çok daha fazla beklemek zorunda kalabilirsiniz!




1477933656_windows-10-creators-update-promo-sdk.jpg


How-to-Snooze-Schedule-Updates-in-Windows-10-Creators-Update.png




creators-updatein-dagitimi-aylar-surebilir.jpg


Windows 19 uplate'in yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyorsanız, sabırlı olmanız gerekebilir. AdDuplex tarafından paylaşılan veriler, Windows 10 Anniversary Update'in dağıtımının aylar sürdüğünü gösteriyor.
Kendi reklam ağını işleten ve reklamların kullanıldığı platformları inceleyen AdDuplex, Anniversary Update'in yaklaşık 4 ayda ancak kullanıcıların yüzde 80'ine ulaştığını söylüyor. Anniversary Update'in kademeli olarak dağıtılmış olması şaşırtıcı değil. Firma, güncellemeleri bu şekilde dağıtarak sunuculara gelecek yükü azaltıyor. Microsoft, Ağustos ayında Anniversary Update'i duyururken, güncellemenin ilk olarak en yeni cihazlara dağıtıldığını söylemişti.
Anniversary Update gibi büyük ihtimalle Creators Update de kademeli olarak dağıtılacak. Güncellemeleri daha çabuk almak istiyorsanız, Ayarlar > Güncellemeler ve Güvenlik > Windows Update yolunu izleyin ve Güncellemeleri denetle düğmesine tıklayın. Güncellemenin buradan indirilebilir hale gelmesi de birkaç gün alabilir.

Windows-Update-snooze.png



1488542267_c5_noo8waaakjq61.jpg


Microsoft, Creators Update için bir çıkış tarihinden bahsetmese de, güncellemenin Mart sonunda yayınlanması sürpriz olmayacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst