gittigidiyor

Windows 10 Güncellemesinde Virüs Programı Sorunu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
windows-10-g%C3%BCncelleme-1.jpg



Masaüstü ve laptop bilgisayar serilerinde en çok kullanılan işletim sistemi Windows işletim sistemi. Son olarak Windows 10 güncellemesi alan işletim sistemi bu güncelleme ile beraber belli stratejik değişikliklere gitmiş ve ücretsiz olarak kullanıcılara yeni işletim sistemi dağıtılmıştı. Güncellemeleri son hızı ile devam eden Windows işletim sisteminin son güncellemesinde ise beklenmedik bir sorun ortaya çıktı. Güncelleme virüs programları tarafından engellendi.
Windows 10 için yayınlanan son sürüm güncellemesinde çok sistematik bir değişiklik bulunmuyor. Bu güncelleme ile beraber sistemde mini iyileştirmeler ve buna ek olarak yeni güvenlik güncelleştirmelerinin de yayınlandığı belirtilmişti. Bunun dışında mobil versiyonları güncellenen Cortana sanal asistanının belli başlı özelliklerini de düzenleyen yeni güncellemenin bunun dışında bir ekstra özelliği bulunmuyor. Fakat sıradan bir güncelleme olmasına karşın yayınlanan güncellemenin virüs programları ile sorun yaşaması ise kafaları karıştırdı.
Virüs Programlarından Açıklama Geldi

Kullanıcıların Windows 10 güncellemesi için böyle bir sorun alması kullanıcıların mesajları ile ortaya çıktı. Yeni güncellemenin yüklenmesinden sonra virüs taraması yapan kullanıcıların hata mesajları ve güncellemeye engelleme mesajları almaları ile öne çıkan hata sonrasında birçok kullanıcının güncellemeyi yükleyemediği de ortaya çıkmış oldu.
windows-10-g%C3%BCncelleme.jpg
windows 10 güncelleme sorunu gündem olduBilgisayarlarda herhangi bir soruna neden olup olmadığı konusunda da bir açıklama bulunmayan yeni güncellemenin neden böyle bir sorun ile karşı karşıya kaldığı yönünde Microsoft tarafından da bir açıklama gelmedi. Fakat yaşanan tüm bu sorunlardan sonra birçok virüs programı hatayı kabul etti. Güncellemede mi bir sorun var bilinmiyor ama adı açıklanmayan birçok ünlü virüs programı şirketinin konu hakkında yeni düzenlemeler yaptıkları da belirtildi. Birçok virüs programı için sorunu çözmek adına yeni güncellemeler hazırlandığını da ekleyelim.
Bu güncellemelerin yayınlanmasının ardından Windows 10 güncelleme işleminin sorunsuz bir şekilde yapılabileceği de belirtiliyor. Tüm bunların dışında güncelleme dosyasında herhangi bir hata olup olmadığı konusunda ise Microsoft’un açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor. Eğer güncelleme sisteminde bir hata ile karşı karşıya kalınacak olursa Windows 10 güncellemesi içinde Microsoft tarafından yeni bir düzenleme güncellemesi daha yayınlanması bekleniyor. Bu güncelleme ile beraber tüm sorunlarında çözüleceği belirtiliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst