gittigidiyor

Windows 10 İnsider Preview için Yeni Bir Yapı Daha Yayınladı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
2015081202064836399.jpg


microsoftwindows-10-insider-preview-icin-dljk.jpg


Microsoft,Windows 10 İnsider Preview için Yeni Bir Yapı Daha Yayınladı

Artık Windows 10 Creators Update güncellemesinde son hazırlıklar yapılıyor. Microsoft, Windows 10 Creators Update güncellemesi için yeni bir ön izleme sürümünü​ Windows İnsider kullanıcıları için yayınladı.
Windows 10 iletim sistemi ile hem mobil hem de masaüstü yazılım tarafında büyük bir geçiş süreci yaşayan Microsoft,yeni bir güncelleme için son hazırlıklarını yapıyor. Geride bıraktığımız haftada 2017 yılındaki ilk slow ring Windows 10 İnsider Preview yapısını yayınlamıştı. Microsoft dün de akıllı telefon ve bilgisayarlar için yeni bir yapı daha yayınladı.


win-10-sistem-gereks%C4%B1n%C4%B1m%C4%B1.jpg


Microsoft, Windows 10 Creators Update güncellemesinin ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz resmi bir tarih açıklama yapmadı. Ancak yayınlanan Windows 10 İnsider Preview Yapı 15055 sürümünde işletim sistemi 1703 olarak değiştirildi. Bu da güncellemenin RTM sürümünün mart ayı içinde yayınlanacağını işaret ediyor. Yayınlanan Windows 10 İnsider Preview Yapı 15055 sürümü için yayınlanan blog açıklamasında herhangi yeni bir özellikten bahsedilmiyor. Windows 10 Creators Update güncellemesinin resmi olarak dağıtımına başlanmadan önce hata giderme ve performans iyileştirmelerine odaklanan Microsoft,yapı 15055 sürümünde de geri bildirimlerde belirtilen hatalara odaklanıyor.
id165643_1.jpg


Öte yandan gelen bilgilerde Windows Vista için kullanım ömrü sonu olarak 11 Nisan tarihi gösteriliyor. Ortaya çıkan yeni iddialar ise Windows Vista için resmi desteğin kesilmesi ile birlikte Windows 10 Creators Update güncellemesinin de kullanıma sunulacağı yönünde. Bu yönde resmi bir açıklama yapılmamış olsa da Microsoft'un 10 Mayıs tarihindeki Build Geliştirici konferansı öncesinde yeni güncellemeyi yayınlayacağı tahmin ediliyor. Microsoft, Build Geliştirici konferansı sırasında ise Redstone 3 kod adlı yeni Windows 10 güncellemesini tanıtacak.

Microsoft-Build_3.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst