gittigidiyor

Windows 10 Mobil Kullanım Oranları Açıklandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Windows 10 Mobil Kullanım Oranları Açıklandı[/h][h=2]Windows 10 işletim sisteminin kullanıldığı mobil cihazlardaki son durum ne? İşte konuyla ilgili yapılan son raporlamalar.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
windows-10-mobil-kullanim-oranlari-aciklandi-1482668917.jpg
Windows tarafından mobil cihazlar için geliştirilen Windows 10 işletim sistemi ŞU an için Microsoft’un büyük kozlarından birisi olarak görülüyor. Öyle ki bugüne kadar Windows işletim sistemi telefonlarda çok fazla tercih edilmedi. Bu nedenle işletim sistemi piyasasının çok düşük bir payına sahip olmak zorunda kalan Microsoft durumu iyileştirebilmek adına çalışmalarını sürdürüyor.
Windows 10 Hala Tutmadı
Özellikle geçtiğimiz aylarda Windows 10 için daha büyük bir adım atılırken şu anda dünya genelinde Windows 10 kullanımının ne kadar olduğu merak ediliyor. Windows işletim sistemine sahip telefonların yüzde 16’sında Windows 10 kullanılır durumda. Bu bakımdan kişilerin Windows işletim sistemi noktasında Windows 10’u çok fazla değerlendirmediği de görülüyor. Buna karşın Windows 10 için yapılan güncellemeler ve önümüzdeki dönemlerde sunulacak yeni özellikler kişilerin daha fazla bu yeni sisteme ilgi göstermesini sağlayabilecek. Fakat mevcut kullanım oranlarına bakıldığında kişilerin bu konuda çok fazla istekli olmadığını da söylemek mümkün.
Windows 10 mobile gibi çok güçlü bir seçenek olmasına karşın kullanıcıların büyük bir bölümü hala Windows Phone 8.1 olarak tanımlanan işletim sisteminde duruyor. Bu açıdan mevcut kullanım istatistikleri çok az olmasına rağmen kullanıcıların Windows 10 konusunda dahi Microsoft’u tatmin edebilmiş değil.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst