gittigidiyor

Windows 10 Temiz Kurulum Aracı Çıktı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows 10'u baştan kurmak isteyenler için Windows 10 temiz kurulum aracını yayınlandı. Windows 10 temiz kurulum aracı ile sorunsuz bir Windows 10 kurulumu nasıl yapacağınızı anlatıyoruz.


windows-10-kurulum.jpg
Microsoft, Windows 8 ile başlattığı PC sıfırlama özelliğini Windows 10 ile de devam ettirmişti. Yükseltme kapsamında sunulan Windows 10'u temiz yüklemek için önce yükseltme yapmak daha sonra sıfırlamak zahmetli bir yol olarak bulunuyordu. Microsoft, bugün sürpriz bir şekilde Windows 10 temiz kurulum aracını yayınladı. Peki, Windows 10 temiz kurulum aracınasıl kullanılıyor?
Windows 10 temiz kurulum aracı nasıl kullanılır?

Malwaretips sitesinde ortaya çıkan Windows 10 temiz kurulum aracı ile kullanıcılar artık mevcut kullanmış oldukları Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 üzerinde ISO dosyasını bu araç ile indirip temiz kurulum gerçekleştirebilecek.
Windows 10 yükseltme aracına çok benzeyen Windows 10 temiz kurulum aracı, Windows 10 ISO dosyasını indirdikten sonra iki farklı seçenek sunuyor. Bunlar; kişisel dosyaları tut ve her şeyi sil.
Windows 10 temiz kurulum yapmak istiyorsanız her şeyi sil seçeneğini işaretleminiz gerekiyor. Son adımda ise "Yükle" seçeneğini kullanarak temiz bir kurulum gerçekleştirebilirsiniz.
Windows 10 temiz kurulum aracını indirmek için tıklayın



windows-10-temiz-kurulum-araci.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst