gittigidiyor

Windows 10 Yapı 15007, Insider Hızlı Halka için Mobil ve PC'de Yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images


Windows 10 Yapı 15007, Insider Hızlı Halka için Mobil ve PC'de Yayınlandı


Microsoft, Windows 10 Insider Preview Yapı 15007 sürümünü, Insider Hızlı Halka kullanıcıları için yeni özelliklerle akıllı telefonlar ve bilgisayarlar için yayınlandı.

windows-10-yapi-15007-insider-hizli-halka-g4en.jpg


Microsoft, bu hafta pc için Windows 10 Yapı 15002 sürümünü kullanıcılara sunduktan sonra nihayet uzun bir ardından hem pc hem de mobil için (mobil için oldukça gecikmiş olsa da) aynı aynı anda Windows 10 Insider Preview Yapı 15007 sürümünü hızlı halka kullanıcılarına sundu. Yeni güncelleme, sürüm numarasını 15007'ye yükseltirken detaylarını aşağıda bulacağınız bir çok yeniliği beraberinde getiriyor.
Pc için gelen yeni özellikler arasında bir önceki yapıda tanıtılan, kaydedilen sekmeleri paylaşma, ayrıca Cortana entegrasyonu ile diğer cihazlarınızda kaldığınız yerden devam etme yeteneği bulunuyor.
Microsoft, geliştiricilerin artık bildirimlerde ilerleme çubukları uygulayabileceği bir özellik de ekledi. Bu özellik Android kullanıcıları için, uygulama geliştiricilerinin, güncellemeler ve uygulama indirmeleri gibi şeylerin Aksiyon merkezi üzerinden ilerlemesini göstermesine izin vermesi nedeniyle tanıdık gelecektir.
Windows 10 Mobile Yapı 15007 ise dün gelen bilgilere göre daha önce bir Windows 10 Mobile yapısı (Yapı 14998) yanlışlıkla yayınlanmış olsa da, bu yapıdan oldukça yeni ve gelişmiş bir ayarlar menüsü, web ödemeleri (daha önce ayrıntılarıyla verdiğimiz), Windows Helio ile daha hızlı oturum açma ve daha pek çok özellik gibi değişiklikleri içeriyor. LGBT toplumundaki insanlar için Microsoft, Windows klavyesinin desteklediği Gökkuşağı emoji ile çeşitliliğe olan desteğini gösteriyor.

windows-10.jpg



scrollbar.gif

Windows 10 Mobile Yapı 15007 Yenilikleri:



  • Ayarlarınızı Azure Active Directory (AAD) Kimliği (Mobil) kullanarak senkronize edin
  • Uygulama Sıfırlama: Uygulama verilerini sıfırlamak ilk yüklendiği haline dönmesini sağlar
  • Web Ödeme: Microsoft Cüzdan ile web sitelerinde ödeme yapma yeteneği
  • Cortana: Müzik tanıma geliştirmeleri, AAD kimliği ile oturum açma, Çince için müzik tanıma,
  • Yüksek kontrastlı UWP uygulamaları için geliştirilmiş okunabilirlik
  • İhtiyacınız olan ayarı Ayarlar'da bulmanıza yardımcı olan değişiklikler
  • Güncellenmiş cihaz ayarları
  • Güncellemeleri duraklatmak için yeni seçenek

Bu bir Windows Insider Hızlı Halka yapısı olduğu için, kullanıcıların genel olarak tedirgin olabileceği sorunlar ve hatalarla dolu olması söz konusu olabilir. Bu nedenle yüklemek isteyenlerin öncelikle bu sorunlarla başa çıkabilecek derecede iyi teknoloji bilgisine sahip olması gerekir.

images




 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst