gittigidiyor

Windows 10'un Bildirim Paneline Android Geliyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Windows 10'un Bildirim Paneline Android Geliyor[/h][h=2]Microsoft tarafından gerçekleştirilen özel etkinlikte Windows 10 için pek çok yeni özellik duyurulurken bu konuda en çok beğenilen özellik Android cihazların bildirimlerinin Windows’ta görülebilmesi oldu.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
windows-10-un-bildirim-paneline-android-geliyor.png
Microsoft tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan özel bir etkinlik ile Windows 10 hakkında çeşitli bilgiler paylaşılırken sistemin geliştirilebilir olması için araçlar da paylaşıldı. Windows 10 için yapılacak geliştirmeler ile birlikte pek çok yeni özellik kazanması beklenirken bu konuda en önemli yenilik Android işletim sistemine sahip cihazların bildirimlerinin Windows üzerinden takip edilebilmesi oldu. Microsoft her ne kadar Windows işletim sistemini benimsemiş olsa da bu konuda Android'e de işletim sisteminde yer verdi.
Telefona ile bilgisayarlar arasındaki bağlantılar için daha fazla seçenek ortaya çıkarken Microsoft tarafından Android işletim sistemine özel olarak geliştirilen bu özellikle oldukça ses getirdi. Zira bugüne kadar Microsoft Windows işletim sistemi ile Google ise Android işletim sistemi ile kendini desteklemişti.
Özellikle sürekli bilgisayar kullanan kişilerin telefonu kontrol etmesine gerek bırakmayacak bu uygulama çağrıların ya da mesajlarını da kaçırılmasını önleyecek. Windows 10’da yer alan bildirim sistemi ile entegre edilecek bu Android özelliği sayesinde kişiler bilgisayar üzerinden telefonlarını kolay bir şekilde kontrol edilebilecek. Bu konuda telefonlara Cortana uygulamasının yüklenmesi gerektiği belirtilirken yapılacak kısa işlemlerinin ardından bağlantı sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilecek.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst