gittigidiyor

Windows 11 yayınlandı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Yazılım devi Microsoft, birçok yeni özellikle birlikte büyük bir yeniden tasarım sunan Windows 11'i kullanıma sundu. Yeni bir görünüme sahip olacak olan Windows 11, şu an eni nesil birçok Windows 10 cihaz için yerleşik olarak elde edilebiliyor. Windows.com'a gidip PC Health Check uygulamasını indirerek bilgisayarınızın ücretsiz Windows 11 yükseltmesi için uygun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

WİNDOWS 11 NASIL YÜKLENİR?

Windows 10 lisansına sahip olanlar için tamamen ücretsiz. Windows 11 şu an yeni nesil cihazlara gönderildi, uyumlu tüm cihazlara gönderilmesi ise 2022 yılı ortalarına kadar sürmesi bekleniyor.

Windows 11 güncellemesine şu şekilde ulaşılabilecek;

* Bilgisayarınızdan “BAŞLAT”a tıklayınız.

* “Ayarlar”a giriş yapın.

* “Güncelleştirme ve Güvenlik” seçeneğini tıklayınız.

* Sol tarafta yer alan menüde bulunan “Windows Update” menüsüne giriş yapınız.

* Bilgisayarınız destekliyorsa, önünüzdeki ekranda Windows 11’in indirilebileceğini göreceksiniz.

Sisteminiz desteklemiyorsa, “Bu bilgisayar şu anda Windows 11 için olan tüm sistem gereksinimlerini karşılamıyor.” şeklinde bir uyarı çıkabilir.

* İndirme işlemini gerçekleştirmenin ardından Windows güncellemesi yapar şekilde belirtilenleri takip edin ve yüklemeyi tamamlayın.


Not....Yükleme sahibinin sorumluluğundadır,olabilecek riskli durumlara karşı önlemlerinizi mutlaka alınız....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst