gittigidiyor

windows 8.1

aozaslan

Aktif Üye
Katılım
7 Ara 2011
Mesajlar
228
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Konum
Sorgun
iyi akşamlar arkadaşlar.465 GB lik laptopumda C sürücüsü 170 GB D sürücüsü 295 GB yer ayrılmıştı. C den 15 GB alıp D sürücüsüne birleştirmek için C den birim ayır dedim.amacım D ile birleştirmekti.15 GB lık ayrı bir F depo oluştu.şimdi ne C ye nede D ye birşetirebiliyorum.disk yönetiminden görüyorum F yi sil diyorum siyah olıuyor disklerde görünmüyor.üzerine sağ tıklayıp oluştur diyorum.ekrana geliyor ne yaparsam yapayım ne birleştirebiliyorum.nede silebiliyorum.her üçündede disk genişletme kapalı.sistem geri yüklemeyle format attığım tarihe gittim yene görünüyor.acil yardımlarınızı bekliyorum.tşk.(team wiver ilede bağlanıp düzeltebilirsiniz.)
 

coolmeen

DREAMBOX TEKNİSYENİ
Administrator
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
645
Puanları
113
Konum
ULM Donau
En temizini yapmısın.Gerekli dosya ve klasörleri USB ye yedekle,at format gec.Hem PC de virüs vs temizlenmiş oluyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst