gittigidiyor

Windows 8 Beta Geliyor!

beydemir

Aktif Üye
Katılım
15 May 2011
Mesajlar
482
Tepkime puanı
6
Puanları
0
Yaş
66



Eğer Win 8'i denemek için beta'yı bekliyorsanız beklediğiniz tarih düşündüğünüzden de yakın olabilir

windows-8-beta-geliyor-3164370_o.jpg




Baştan söyleyelim; henüz resmi bir açıklama yok. Ancak The Next Web'in, ismini vermek istemediği ve sadece Microsoft'a çok yakın bir kaynak demekle yetindiği bir kişiden aldığı bilgiye göre, Windows 8'in beta sürümü, 2012 Şubatı'nın sonunda herkese açık olarak indirmeye sunulacak.

Bu tarih, beklenenden biraz daha erken olsa da, aşağı yukarı Windows 8'in yol haritasına uyuyor. Şimdi tartışmalar, Şubat'ın sonu derken hangi günü beklememiz gerektiği yönünde. Şubat ayının son haftası Microsoft için çok önemli bir hafta; çünkü bu haftada Mobile World Congress başlayacak. Microsoft, bu etkinlikte Windows Phone 7 ile şov yapmak istiyor. Bu yüzden Windows 8 beta için son hafta pek mümkün değil.

Genel kanı, beta sürümün Mobile World Congress haftasından hemen önceki haftada karşımıza çıkacağı. Eğer çok büyük bir aksilik olmazsa, bu tarih bize de akla çok yatkın gibi görünüyor. Bekleyelim, görelim...
(Kaynak: Chip.com.tr) 02.12.2011 14:01 [3164370]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst