gittigidiyor

Windows 8 Release Preview: Sık sorulan sorular

SEVMEK46

Aktif Üye
Katılım
5 May 2012
Mesajlar
52
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
BUNDESLIGA
Web sitesi
www.newcamdcardserver.com
Windows 8 Release Preview:
Sık sorulan sorular




Windows 8 Release Preview hakkında sık sorulan bazı soruların yanıtları aşağıda yer almaktadır. Bu listeyi güncelleştirecek ve daha fazla soru ile yanıt ekleyeceğiz, bu yüzden daha sonra tekrar gelin.


Windows 8 Release Preview nedir?

Windows 8 Release Preview, Windows 8'in kişilere ve uygulamalara odaklanan ve sevdiğiniz kişilerle bağlantı kurmanız için sosyal teknolojileri kullanmanın yeni yollarını sağlayan yayın öncesi sürümüdür. Bu, Windows kavramının yeniden inşa edilmiş versiyonu. Windows 8 Release Preview, Windows 7'nin sağlam temellerine dayanıyor ve Windows'dan beklediğiniz güvenlik ve güvenilirlik özelliklerini içeriyor, ancak çok daha iyisi. Hızlı ve çeşitli form faktörlerinde, özellikle yeni nesil dokunmatik aygıtlarda çalışmak için üretildi.
İlk deneyenlerden biri olma şansını yakalayın. Consumer Preview'a benzer şekilde Release Preview kullanıcılarından sağlanan bilgileri, son ürünü daha da iyileştirmek için kullanacağız.

Windows 8 Release Preview'i herkes deneyebilir mi?

Windows 8 Release Preview'u yalnızca deneyimli bilgisayar kullanıcılarının indirmesini öneririz. Önizleme sürümünü indirmeden önce, henüz geliştirme aşamasında olan bir yazılımı yüklemenin olumlu ve olumsuz yönlerini göz önünde bulundurmalısınız. Önizleme sürümünü yüklerseniz, birçok yeni özellik denemiş olacaksınız ancak Windows'un yayınlanmış bir sürümünü kullanarak karşılaşmayacağınız hatalarla da karşılaşabilirsiniz.
Yalnızca aşağıdakilerin tümü sizin için geçerliyse Windows 8 Release Preview'u indirmeyi düşünmelisiniz:

  • En yeni yazılımları kullanmaktan hoşlanıyor ve yeni teknolojileri denemekten keyif alıyorsanız.
  • Bilgisayarı yedeklemek, sabit sürücüyü biçimlendirmek ve sıfırdan bir işletim sistemi kurmak sizin için çok kolaysa.
  • Bilgisayar sorunlarını kendi başınıza gidermekten rahatsız olmuyorsanız.
  • Yazılımı sık sık güncelleştirmekten çekinmiyorsanız.
  • Yükleme veya kurtarma medyasına ve Windows 8 Release Preview'u test ettikten sonra önceki işletim sisteminizi yeri yükleme bilgisine sahipseniz.
Windows 8 Release Preview'u yüklemenin riski var mı?

Evet. Windows 8 Release Preview sağlamdır ve ayrıntılı bir biçimde test edilmiştir ancak yine de bitmiş ürün değildir. Bilgisayarınız kilitlenebilir ve bazı önemli dosyaları kaybedebilirsiniz. Bilgilerinizi yedeklemeli ve Windows 8 Release Preview'u birincil ev veya iş bilgisayarınızda test etmemelisiniz. Ayrıca aşağıdakine benzer sorunlarla da karşılaşabilirsiniz:

  • Virüsten koruma yazılımları ve güvenlik programları da dahil düzgün yüklenmeyen veya çalışmayan yazılımlar.
  • Çalışmayan yazıcılar, video kartları veya diğer donanımlar.
  • Şirket veya ev ağlarına erişimde zorluk.
  • Bozulmuş olabilen dosyalar.
Yüklemeden önce Windows 8 Release Preview'u denemenin getirilerini ve risklerini dikkatlice düşünmelisiniz.


Nasıl geri bildirimde bulunurum?

Geri bildirim sağlamanın en iyi yolu Windows 8 Release Preview forum'a katılmaktır. Bu özel forumda, ürünümüzü deneyen, deneyimlerini paylaşan ve Windows 8 Release Preview çevrimiçi topluluğuna katılan binlerce Windows meraklısı bulacaksınız. Özellikle, gelecekteki Windows 8 sürümlerinde ele alınmasını istediğiniz bir sorunla karşılaştıysanız, Windows 8 Release Preview forumunda sorununuz hakkında bir "Hata Raporu" yayınlayabilirsiniz. Yazınızda, karşılaştığınız sorunu, görüntülenen herhangi bir metin veya iletiyi ve sorununuzu test ortamlarımızda yeniden oluşturabilecek diğer bilgileri aktarın. Windows 8 Release Preview forumunu izliyoruz ve sizden deneyiminizi geliştirmemize yardımcı olmanız için ek bilgi göndermenizi isteyebiliriz.


Windows 8 Release Preview desteğini nereden bulabilirim?

Sorular sorabileceğiniz ve Release Preview'u test eden diğer kişiler ve Microsoft destek uzmanlarından yanıt alabileceğiniz bazı çevrimiçi forumlar oluşturduk. (Windows 8 Release Preview de dahil, yayın öncesi yazılımlar için teknik destek vermiyoruz.)
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst