gittigidiyor

Wise Care 365 Pro 2.46 Build 194 FuLL Türkçe & Tümdiller Hep Güncel Versiyon

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
ndd19.png



Wise Care 365 Pro 2.46 Build 194 FuLL Türkçe & Tümdiller Hep Güncel Versiyon


PC üzerinde tam bir hakimiyet kuracaksiniz. gelismis özelliklerinin yaninda önemli programlarini free kullanicilar için de açmis bulunan program pro sürümü ile de çok farkli özellikler sunmakta. yenis tema destegi kisiye özel kullanici profili olusturma ve daha bir çok yeni özelligi ile sizlerin karsisinda. programi az da olsa inceleme firsatim oldu ve tuneup, ASC, booster programlari ile yarisacak nitelikte, ayriya arayüzünün kolay görümü de ayrica cezbediyor. size fazla sey bilmenize gerek kalmadan tek tusla optimizasyon olanagi taniyan program tabiki yine sizlerle...

PC bakimi için güzel bir arayüz ile birtakim araçlari saglayan bir program. Program gereksiz dosyalari, birlestirmeler PC'nizden temizlik içerir ve internet izleri vs silme, sabit disk, kayip dosya üzerinde disk alanini bosaltarak, kayit defteri optimize
Temel Özellikler:
temizleyin, dolandirmak ve Windows kayit defterini optimize
sabit disk alani ve osvobodzhdenie Defragment
izleme kisisel verileri silerek gizliliginizi koruma
Recover kayip dosya
Önemli dosya ve klasörleri gizlemek için
kisisel uygulamalarin izinsiz kullanimi engelleyin
Otomatik kapanma bilgisayar
liberallesme, performansi oyun ve yazilim gelistirmek
Bilgisayarinizin hizli optimizasyonu için Basit "tek tikla tune-up" seçenegi

optimizasyonu, tuning ve bilgisayarinizin temizligi için yeni yazilim. Kullanilmayan veya yanlis degerlerinden Windows kayit defterini temizlemek için, sabit diskinizde bos alan, kayit defteri ve dosya sistemi diski birlestirmek ve yanlislikla silinen dosyalari geri yükleme.

Platform: Windows 2000 / XP/Vista/7/8
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst