gittigidiyor

Word'de Taslak Filigranı Nasıl Eklenir?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Word'de Taslak Filigranı Nasıl Eklenir?[/h][h=2]Word’de taslak filigranı oluşturulabilir. İşte filigranın nasıl oluşturulacağı ile ilgili tüm detaylar.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
word-de-taslak-filigrani-nasil-eklenir.jpg
Word üzerinde bir belge oluşturan kişiler, filigran oluşturma noktasında ayarlar üzerinden gerekli işlemleri yapabilmektedir. Böylece filigran konusunda gerekli işlemler tamamlanarak, Word istenen filigran ile görüntülenebilmektedir.
Sistemde yer alan hazır filigranlar arasından seçim yapılabileceği gibi kişiler kendi metinlerinden de filigran oluşturabilmektedir. Bu bakımdan kolay bir şekilde Word belgesi kişiselleştirilebilir durumdadır.
Filigran eklemek isteyen kişilerin bu konuda ilk olarak tasarım sekmesine geçiş yapması ve burada yer alan filigrana tıklaması gerekmektedir.
1(68).png

Bu sayfada ise istediğiniz seçimi yapabilirsiniz. Eğer seçim yaptıktan sonra filigran görünmüyorsa, kişilerin yazdırma düzenine tıklaması gerekir. Böylece görüntü önizleme yapılabilir.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst