gittigidiyor

Xbox 360 güncellemesi yakında

EGOOO

Aktif Üye
Katılım
13 Eyl 2011
Mesajlar
67
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
İzmir
Bugün Microsoft 6 Aralık 2011'de Xbox 360 için ücretsiz bir güncelleme yayınlayacağını tüm kullanıcılarına duyurdu.
Microsoft, Xbox 360'ın arabirimine makyaj yapacak olan güncellemeyi nönümüzdeki ayın ilk haftası yayınlayacak. Windows Phone 7'den esinlenilen Microsoft'un "Metro" tasarımı güncellemeyle birlikte Xbox 360'ın yeni arabirimi olacak. Windows 8'de dekullanılacak "Metro" tasarımı Xbox 360'a genç bir görünümün yanı sıra taze bir soluk getirecek gibi görünüyor. Güncellemeyle birlikte Kinect'e ses kontrolü de getirileceği söyleniyor. Ayrıca BBC, LoveFilm, HBO GO, TMZ, YouTube ve UFC gibi kanallar da ABD'deki kullanıcılar için Xbox Live üzerinden servis vermeye başlayacak.


level
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst