gittigidiyor

Xbox Game Pass ve 2022-Şubat listesi....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Xbox-Game-Pass_02-15-22-768x432.jpg



22 Şubat

Roboquest (Oyun Önizleme) (PC) ID@Xbox –

Tek oyunculu veya birlikte oynanabilen hızlı tempolu birinci şahıs nişancı (FPS) roguelite. Yadsınamaz bir geleceğin dünyasında, yüksek adrenalinli bir oyunda ölümcül robot ordularına karşı savaşıyorsunuz. Yüksek güçlü, hiper mobil Guardian'ınız, adrenalin pompalayan bir film müziğiyle beslenen, sürekli değişen ortamlarda savaşmaya hazır.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
24 Şubat

Galactic Civilizations III (PC) ID@Xbox –


Şimdiye kadar ki en büyük uzay 4X strateji oyununda zamana direnecek ve galaksiyi fırtına gibi alacak bir medeniyet inşa edin. Düzinelerce benzersiz ırk arasından seçim yapın ve diplomasi, casusluk, teknolojik gelişmeler ve çok daha fazlasıyla kendiniz için bir isim yapın. Super Mega Baseball 3 (Konsol) EA Play - Hem acemiler hem de profesyoneller için mükemmel olan bu rafine beyzbol simülatöründe rahat bir slugfest'te skoru yükseltin veya reflekslerinizin sınırlarını zorlayın. Serideki üçüncü giriş, tamamen yeni Franchise'ı içeriyor,
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Kaçırdığınız Durumda

Şu an müsait

Battlefield: Bad Company 2 (PC) EA Play –

Bad Company olarak bilinen güvenlik ekibinin yer aldığı yoğun ve aksiyon dolu tek oyunculu sefere ve yoğun çok oyunculu savaşlara hazır olun. Tankları, saldırı helikopterlerini, zırhlı personel taşıyıcılarını ve diğer araçları, yok edebileceğiniz veya siper için kullanabileceğiniz tamamen etkileşimli arazilerde çalıştırın.

Peggle Nights (PC) EA Play –

Nihai Peggle testi! 60 vahşi, rüya manzarası seviyesinden turuncu mandalları vurun ve temizleyin ve Extreme Fever zaferinde güneşlenin. Peggle Ustalarının ikinci kişilikleriyle tanışın ve 11 Sihirli Güç kullanın, ardından nihai Peggle testini deneyin - 60 Büyük Usta mücadelesi!
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
İndirilebilir İçerik / Oyun Güncellemeleri

Cezalı 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı – Grounded takımı, Arka Bahçeyi 10 milyondan fazla oyuncunun ziyaret ettiğini açıkladı! Into The Wood güncellemesi ve 1.0'a giden yol hakkında daha fazla bilgi edinmek için Xbox Wire'daki duyurularına göz atın.

Sea of Thieves:
Shrouded Islands (17 Şubat) – Sea of Thieves'in yeni süre sınırlı Maceralarının ilki 17 Şubat'ta başlıyor! Gizemli Belle ile tanışın ve Sea of Thieves hikayesinin bir sonraki bölümü açılmaya başlarken Altın Kumlar Karakolunu saran uğursuz sis araştırmasına yardım edin.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Xbox Game Pass Üstün Avantajları

İster cephanenizi yenilemeye çalışan bir Spartalı olun, ister sadece arkanıza yaslanıp kaliteli eğlenceler yayınlamak isteyin, bu yeni Perks serisiyle yanınızdayız. Xbox konsolunuzdaki, Windows PC'nizdeki veya Xbox Game Pass mobil uygulamanızdaki Perk galerisi aracılığıyla talepte bulunun.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Altı Oyuna Daha Eklenen Xbox Dokunmatik Kontrolleri Ultimate üyeler, bugün buluttan oynamaya hazır altı oyuna daha Xbox Dokunmatik Kontrolleri ekledik! Windows PC'ler için Xbox uygulamasında, Android cihazlarda Xbox Game Pass mobil uygulamasında veya Windows PC'lerde ve Apple telefonlarda ve tabletlerde Xbox.com/play'de bulut oyunlarıyla 100'den fazla dokunmatik özellikli oyun oynayın, denetleyiciye gerek yok!


Dreamscaper
Firewatch
Lake
The Pedestrian
Yakuza 3 Remastered
Yakuza 4 Remastered
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Şubat 28 Sonrası......

Aşağıdaki oyunlar yakında Game Pass kitaplığından çıkacak. Onlar gitmeden önce, uygun bir veda için oyuna geri döndüğünüzden emin olun! Kitaplığınızda tutmak için yüzde 20'ye varan oranda tasarruf etmek için Game Pass üyelik indiriminizi kullanmayı unutmayın.


  • Hypnospace Outlaw (Cloud, Console, and PC)
  • Killer Queen Black (Cloud and Console)
  • Stealth Inc 2 (Cloud and Console)
  • Touhou Luna Nights (Cloud, Console, and PC)
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst