gittigidiyor

Xbox One S Ne Zaman, Kaç Paraya Satılacak?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Xbox One S Ne Zaman, Kaç Paraya Satılacak?[/h][h=2]Microsoft tarafından kullanıma sunulacak Xbox One S modeli, oyun konsolu konusunda yarışa yeni bir boyut kazandıracak.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
xbox-one-s-ne-zaman-kac-paraya-satilacak.jpg
Oyun konsolları konusunda Sony ile rekabet içerisinde olan Microsoft yeni oyun konsolu ile rekabette yeni bir dönem açmak istiyor. Xbox One S adı verilen oyun konsolunun ilk tanıtımı E3 2016 fuarında yapılırken oldukça ilgi gören oyun konsolunun tasarımından özelliklerine kadar pek çok noktada farklı bir durumda olduğu görülüyor.
Xbox One S'de Neler Yeni?
Tasarım açısından en çok dikkat çeken nokta oyun konsolunun bir önceki modele göre yüzde 40 daha küçük boyutlara sahip olması. Kullanım açısından büyük bir kolay sağlayan Xbox One S küçük yapısı ile oldukça modern bir tasarıma sahip cihazın bir önceki model ile karşılaştırılmasında ise boyut açısından durumu şöyle;
kucuk.jpg

Daha önce Microsoft tarafından çıkartılan Xbox One oyun konsolu özellikle tasarım açısından çok eleştiri alırken Microsoft tasarım anlamında şartları kendine lehine çevirdiği görülüyor. Oyun konsolunda yapılan diğer bir değişiklik ise joystick. OYUN konsolunda olduğu gibi beyaz rengin hakim olduğu joystick daha kolay kavranabilir yapıda bulunurken aynı zamanda Bluetooth alıcısı ve kapsama alanının artırılması da oyunların daha sorunsuz bir şekilde oynanmasını sağlıyor. İsteyen kullanıcılar Microsoft Xbox One model joystick'i bilgisayarlarında da kullanabilir.
4K Video, HDR Oyun Deneyimi
Yeni oyun konsolunda yer alan diğer özellikler ise 4K video desteği, HDR oyun deneyimi ve 2 TB depolama alanı.
Satışa Ne Zaman Çıkacak?
Türkiye'de ağustos ayı itibariyle satışa çıkması planlanan konsol için şu an için Türkiye'deki satış fiyatı belli değil. Yurtdışı fiyatlarında 500 GB depolama alanına sahip model 299 Dolar 1 TB depolamaya sahip oyun konsolu 349 dolar, 2 TB depolama alanına sahip oyun konsolunun ise 399 dolardan satışa sunulması bekleniyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst